Sommarnöjen skapar tidlösa hus med skandinavisk arkitektur och naturliga material. Med en enda kontakt, fast pris och garanti.

Wåhlin Arkitekter

Wåhlin Arkitekter startades av Per Wåhlin som en satsning på innovativ och nutida arkitektur. Man har skapat uppmärksammade villor och publika byggnader som nya Uppsala Centralstation, nominerat till Glaspriset 2012.

Bland uppdragen finns utveckling av ett stort antal köpcentrum, som t ex Östermalmshallen och Hötorgshallen i Stockholm och projekt i Monaco, Turkiet och Kina. 

Just nu utformar man Stockholms nya hamn och byggnader, bostäder till Skid-VM 2015 och planen för nya villor vid Stockholms kanske mest känsliga kustlinje, med sydvästläge på Lidingö mot Stockholms inlopp.

Arkitektkontoret har varit nominerat till många olika priser, som för sitt unika Äldreboende ”Mellan himmel och jord”, och tagit fram innovativa lösningar som t ex ”Gästrum för sänglösa”.

Wåhlin Arkitekter har en ambition att alltid försöka överträffa kundernas förväntningar och har en drivkraft att finna möjligheter där beställaren kanske inte trodde att det fanns några. Genom en grundlig analys och alternativa lösningar kommer man ofta längre än vad som är vanligt.