Sommarnöjen skapar tidlösa hus med skandinavisk arkitektur och naturliga material. Med en enda kontakt, fast pris och garanti.

Visiondivision

Visiondivision är Sveriges senaste stjärnor på den internationella arkitekturscenen med flera uppmärksammade projekt. Som den spektakulära byggnaden för Indianapolis Museum of Art och paviljongen på arkitektskolan i Milano.

Redan under studietiden på Chalmers Arkitektutbildning vann de unga grundarna Anders Berensson (1980) och Ulf Mejergren (1981) imponerande priser, bland annat i den prestigefyllda tävlingen för en ny masterplan för Venedig.

Visiondivision har skapat över 20 projekt som har publicerats på världens stora arkitekturtidskrifter och är flitigt publicerade i ansedda tidningar som Frame och Mark. På hemmaplan har kontoret uppmärksammats med förstasidor i DN och Sydsvenskan samt blivit utnämnda till Sveriges nya arkitektstjärnor av Residence och Plaza Magazine.

Vid sidan av sin verksamhet för privatpersoner och institutioner föreläser Anders och Ulf flitigt både på arkitektskolan i Stockholm och genom gästspel på arkitektskolor världen över.