»Vi fick allt från samma ställe«

När Staffan Josephsson och hans fru skulle bygga ett andrahus på sitt lantställe i Stockholms södra skärgård föll valet snabbt på att låta Sommarnöjen ta hand om byggnationerna. Som professor i organisk kemi och generalsekreterare på Hjärt- och Lungfonden har Staffan många åtaganden. Under den korta tid som familjen är ledig ihop vill han att det ska finnas tid för avkoppling.

–     Vi gillar att man får ett helt koncept när man anlitar Sommarnöjen. Vi som kund får allt från ett och samma ställe. Sen kändes det tryggt att ni är vana att bygga i skärgården, detta då bygget skedde på ett ganska otillgängligt ställe.

Men trots att familjens nya bastu- och relaxstuga uppfördes vid strandkanten valdes landvägen för transporterna av material och maskiner.

–       Det blev enklast så eftersom det hade varit för grunt att ta sig dit vattenvägen.

Sedan 1,5 år har familjen nu haft sin bastu på plats och den används flitigt. Särskilt är Staffans söner förtjusta i att använda den.

–      De ville ha en bastu och relax och det viktigaste för dem var att det fanns en kyl som alltid var fylld med kall öl.

För Staffan själv är det nog mer den underbara utsikten som lockar mer än kall öl.

–      Det är så läckert eftersom arkitekten har ritat huset så att det är glaspartier längst hela framsidan och det gör att vi ser hela fjärden. Normalt är ju en bastu ofta instängd men så har inte vi det och det tycker vi mycket om.

Staffan är nöjd med att valet föll på Sommarnöjen.

–       Vi har byggt om med hjälp av andra olika hantverkare förut och när byggnationerna sker på en plats där man inte är permanent så vill man ha så lite trassel som möjligt så att man slipper åka dit hela tiden. Men så är det tyvärr inte alltid när man anlitar hantverkare. Denna gång gick det dock smidigt. Och även om det uppstod problem så ordnade Sommarnöjen detta på ett bra sätt.

MER NYHETER

Följ med Sommarnöjen på söndagsvisning!

Välkommen på husvisning och eftermiddagsfika hos en av våra kunder i Danderyd. 

Välkommen till stora husvisningsdagen!

Kom och möt våren med Sommarnöjen över en fika och boule. På plats finns två visningshus i olika stilar, men som alla våra hus är de byggda i naturmaterial av högsta kvalitet. Du kan även kika in i vårt nya bastuhus på 7,5 kvadratmeter.

Två unika chanser till visning på Värmdö!

Varmt välkomna på kvällsfika hos en av Sommarnöjens kunder den 10 och 15 april.

Nya visninghus och öppetider i påsk.

På Attefallsdagen förra helgen presenterade Sommarnöjen ett klassiskt och ett modernt utformat Attefallshus. På scen berättade Sommarnöjens grundare Tomas Tjajkovski om vår nya kollektion av Attefallshus och våra tre nya inredningsstilar. Tack till alla som kom förbi för att träffa oss.

Husvisning hos vår VD och premiär för nya inredningsstilen RÅ!

Välkommen på kvällsfika hos Sommarnöjens VD Choi Ping Woo.

Välkommen till Attefallsdagen!

Attefallsdagen går av stapeln Lördag 17 mars kl 11.00 - 16.00 på Nybygget vid Arlanda. Besök våra tre nya hus och träffa våra medarbetare över en kaffe och berätta om dina hustankar!

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required