Tillfälle att köpa utställningshus

Våra specialritade hus vid Arlanda säljs för att lämna plats för nästa års nyheter. De visas 17 och 18 september. Passa på att skaffa fina hus utan leveranstid och till fördelaktigt pris.

Våra två visningshus, Expo07 (Attefallshus på 25 kvm) och Expo08 (friggebod på 15 kvm) passar fint tillsammans på de flesta tomter. Båda husen har diskreta pulpettak och är extrautrustade med stora och underhållsfria glaspartier i aluminium.

Det större huset har komplett badrum med stenklinker och vägghängd wc. Det mindre har ett sovrum och ett förrådsrum som nås med en skjutdörr.

Liksom alla Sommarnöjens hus kommer utställningshusen nyckelfärdiga och är byggda i vackra naturmaterial – som kraftig liggande ytterpanel i tjärvitriol och massivt oljat trägolv.

Vid nybeställning är husens pris 606.037 kr respektive 310.050 kr, totalt 916.087 kr. Vi ger nu 40 % rabatt på detta pris och säljer dem tillsammans för 549.000 kr. Det innebär att du dels får rabatt jämfört med ett nybeställt Attefallshus, dels får ett gästhus på 15 kvm utan kostnad.

Husen visas på Nybyggets husutställning 17 och 18 september kl 11-16. Här hittar du adress till Nybygget. För frågor om husen, skicka gärna ett mail till info@sommarnojen.se eller ring oss på 08-410 715 00.

Uppdatering: husen är sålda. Tack för allt intresse!

MER NYHETER

Filmen om Sommarnöjen

En kort dokumentär om hur Sommarnöjen kom till och varför. Skapad av dokumentärfilmaren Gabriella Bier Sandegård.

Sommarnöjen 2.0

I slutet på förra veckan lanserade vi vår helt nya hemsida och ett vidareutvecklat sortiment av sommarhus och Attefallshus. Vi presenterade också Filmen om Sommarnöjen - en kort dokumentär som berättar om hur vi kom till. 

2017 års modell av c/o 25

Förra helgen visade vi 2017 års modell av c/o 25 på Nybyggets Attefallsdag. Det var roligt att se så många nyfikna på plats och ta del av era tankar, drömmar och idéer.

Sveriges finaste Attefallshus visas 22 april

Upplev årets modell av vår klassiska c/o 25 och få goda råd av våra medarbetare. Kom till Nybygget vid Arlanda kl 11-15.

Det vackra ligger i det enkla

Årets Stockholm Furniture and Light Fair fångade tiden med klassiska former och obehandlat träd. 

Är du arkitekt, projektledare eller marknadsförare?

Vi växer och rekryterar ytterligare tre personer för att förstärka vår organisation i Stockholm.

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required