Tillfälle att köpa utställningshus

Våra specialritade hus vid Arlanda säljs för att lämna plats för nästa års nyheter. De visas 17 och 18 september. Passa på att skaffa fina hus utan leveranstid och till fördelaktigt pris.

Våra två visningshus, Expo07 (Attefallshus på 25 kvm) och Expo08 (friggebod på 15 kvm) passar fint tillsammans på de flesta tomter. Båda husen har diskreta pulpettak och är extrautrustade med stora och underhållsfria glaspartier i aluminium.

Det större huset har komplett badrum med stenklinker och vägghängd wc. Det mindre har ett sovrum och ett förrådsrum som nås med en skjutdörr.

Liksom alla Sommarnöjens hus kommer utställningshusen nyckelfärdiga och är byggda i vackra naturmaterial – som kraftig liggande ytterpanel i tjärvitriol och massivt oljat trägolv.

Vid nybeställning är husens pris 606.037 kr respektive 310.050 kr, totalt 916.087 kr. Vi ger nu 40 % rabatt på detta pris och säljer dem tillsammans för 549.000 kr. Det innebär att du dels får rabatt jämfört med ett nybeställt Attefallshus, dels får ett gästhus på 15 kvm utan kostnad.

Husen visas på Nybyggets husutställning 17 och 18 september kl 11-16. Här hittar du adress till Nybygget. För frågor om husen, skicka gärna ett mail till info@sommarnojen.se eller ring oss på 08-410 715 00.

Uppdatering: husen är sålda. Tack för allt intresse!

MER NYHETER

Kvinnorna bakom Sommarnöjens nya satsning

Efterfrågan på Sommarnöjens vackra nyckelfärdiga fritidshus och Attefallshus ökade betydligt under 2017. För att möta behoven förstärker företaget sina kollektioner och sin personalstyrka. Som en del av satsningen tillträder Choi Ping Woo som VD. Maria Santos Vogt anställs som marknadschef och Michaela Liebhardt som kundansvarig.

Unik chans till sommarnöje i Stockholms norra skärgård!

Nu händer något utöver det vanliga. Sommarnöjen har beslutat att förvärva mark och bygga sommarhus i egen regi. 

Idag tecknade vi kontrakt på de två första tomterna i ett sjönära naturlandskap. De är belägna ett stenkast från en fin badsjö nära Väddöviken i Stockholms norra skärgård. Omgivningarna består av levande odlingar med vackra stengärdsgårdar och åkeröar. Avståndet från vårt kontor i Vasastan är 97 km och det är bra bilväg ända fram. 

Nu sätter vi igång med bygglovsansökan och kommer sedan bygga två klassiskt utformade hus på omkring 70 kvm. Tomterna kommer att säljas med nyckelfärdiga hus där allt - grund, vatten, avlopp, el, altaner - ingår. 

Är du intresserad av att påverka storlek och utformning av ditt hus finns möjlighet innan byggstart. Kontakta oss redan nu så kan vi berätta mer om projektet!

Kontakta oss på Tomas@sommarnojen.se eller 08-410 715 00

Nya Sommarnöjen på klassisk ö mitt i stan

En kall decembermorgon möttes 1800-talets och 2000-talets sommarnöjen på en ö mitt i Stockholm. Olika men ändå lika.

Decembererbjudande från Sommarnöjen.

Kom vinterstormar, för det gör ni. Kom hagel och väta och snö. Kom snubblande ungar, proppmätta kusiner och allsköns festprissar. 

Skärgårdsbesök för garantibesiktning

Två år senare åker vi tillbaka för garantibesiktning. Efter ungefär en halvtimmas bilfärd, i Stockholms skärgård, kommer vi fram till ett individuellt platsbyggt hus från Sommarnöjen. 

Sveriges första 30 kvadratmeter Attefallshus!

Med anledning av regeringens tankar på större Attefallshus visar Sommarnöjen nu ett koncept för kollektionen 2019, året då den nya lagen kan träda i kraft.

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required