Upplev och köp vårt utställningshus på Hem & Villa i Göteborg

När huset premiärvisades på Stockholmmässan nyligen var det fyllt av folk i fyra dagar. Denna vecka kan du uppleva Sveriges största Attefallshus på Hem & Villa på Svenska Mässan i Göteborg. Direkt efter mässan kan det fullutrustade huset bli ditt.

Från torsdag den 30 oktober till söndag den 2 november finns Sveriges största bomässa i centrala Göteborg. Vid den stora scenen kan du besöka vårt senaste Attefallshus och uppleva utsikten från takterrassen. Du kan också få råd av våra arkitekter och inredare om dina byggplaner. 

Det utförande som vi visar - c/o 25 Modern & Hög - är skapat för maximal rymd och optimerat enligt de nya reglerna för bygglovsfria hus. Det fungerar perfekt för åretruntboende, som kompakt fritidshus eller som extra bostadshus vid villan – för vuxna barn, släktingar och hyresgäster. 

Eftersom vi vill ha omsättning på våra utställningshus har du möjlighet köpa just det hus som visas i Göteborg. Huset är fullutrustat med elegant badrum och kök och många tillval. För fullständig specifikation och pris vid nybeställning, se separat pdf om c/o Expo Edition.

Om du är intresserad, skriv till tomas@sommarnojen.se och lämna ett bud. Eller ge dina uppgifter i en särskild låda i huset under mässan. Huset kommer att säljas till det högsta budet vid mässans stängning på söndag. 

För mer information om Hem & Villa i Göteborg, besök deras webbplats.

MER NYHETER

Sveriges första 30 kvadratmeter Attefallshus!

Med anledning av regeringens tankar på större Attefallshus visar Sommarnöjen nu ett koncept för kollektionen 2019, året då den nya lagen kan träda i kraft.

Vill du vara med och utveckla Sveriges mest spännande husföretag?

Sommarnöjen skapar vackra sommarhus för stadsbor som tycker om livet på landet. Vi växer snabbt och söker nu en affärsmässig person som vill vara med och utveckla vår verksamhet. 

Attefallshus till salu

Vi säljer nu vårt nuvarande visningshus för att lämna plats åt en ny modell. 

Sommarnöjen när det är som bäst

Våra kunder är vår inspirationskälla när vi skapar hus. Under sommaren har vi haft en tävling där befintliga kunder har skickat in bilder på sina sommarhus så som de faktiskt används och upplevs. Vi har fått in många fina bilder på tomter utan hus, kreativ inredning och lata sommardagar på altanen. Nu är tävlingen avgjord och vi har valt två vinnare.

Sommaridyll

Vid strandkanten på idylliska Södermöja där det länge stått ett gammalt brygghus drömde familjen om ett boende nära havet. Väntan på bygglov och strandskyddsdispens tog sin tid men nu har familjen äntligen flyttat in i sitt fina sommarnöje.

Sommarerbjudande i vårt visningshus!

Beställ ditt Attefallshus i juli eller augusti så bjuder vi på bygganmälan (värde 9 900kr) och transport inom Stockholm (värde 30 000kr)

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required