Upplev och köp vårt utställningshus på Hem & Villa i Göteborg

När huset premiärvisades på Stockholmmässan nyligen var det fyllt av folk i fyra dagar. Denna vecka kan du uppleva Sveriges största Attefallshus på Hem & Villa på Svenska Mässan i Göteborg. Direkt efter mässan kan det fullutrustade huset bli ditt.

Från torsdag den 30 oktober till söndag den 2 november finns Sveriges största bomässa i centrala Göteborg. Vid den stora scenen kan du besöka vårt senaste Attefallshus och uppleva utsikten från takterrassen. Du kan också få råd av våra arkitekter och inredare om dina byggplaner. 

Det utförande som vi visar - c/o 25 Modern & Hög - är skapat för maximal rymd och optimerat enligt de nya reglerna för bygglovsfria hus. Det fungerar perfekt för åretruntboende, som kompakt fritidshus eller som extra bostadshus vid villan – för vuxna barn, släktingar och hyresgäster. 

Eftersom vi vill ha omsättning på våra utställningshus har du möjlighet köpa just det hus som visas i Göteborg. Huset är fullutrustat med elegant badrum och kök och många tillval. För fullständig specifikation och pris vid nybeställning, se separat pdf om c/o Expo Edition.

Om du är intresserad, skriv till tomas@sommarnojen.se och lämna ett bud. Eller ge dina uppgifter i en särskild låda i huset under mässan. Huset kommer att säljas till det högsta budet vid mässans stängning på söndag. 

För mer information om Hem & Villa i Göteborg, besök deras webbplats.

MER NYHETER

Husvisning hos vår VD och premiär för nya inredningsstilen RÅ!

Välkommen på kvällsfika hos Sommarnöjens VD Choi Ping Woo tisdag 27 mars 16.00-19.00 på vackra Lisö, en timma söder om Stockholm.

Välkommen till Attefallsdagen!

Attefallsdagen går av stapeln Lördag 17 mars kl 11.00 - 16.00 på Nybygget vid Arlanda. Besök våra tre nya hus och träffa våra medarbetare över en kaffe och berätta om dina hustankar!

Kvinnorna bakom Sommarnöjens nya satsning

Efterfrågan på Sommarnöjens vackra nyckelfärdiga fritidshus och Attefallshus ökade betydligt under 2017. För att möta behoven förstärker företaget sina kollektioner och sin personalstyrka. Som en del av satsningen tillträder Choi Ping Woo som VD. Maria Santos Vogt anställs som marknadschef och Michaela Liebhardt som kundansvarig.

Unik chans till sommarnöje i Stockholms norra skärgård!

Nu händer något utöver det vanliga. Sommarnöjen har beslutat att förvärva mark och bygga sommarhus i egen regi. 

Idag tecknade vi kontrakt på de två första tomterna i ett sjönära naturlandskap. De är belägna ett stenkast från en fin badsjö nära Väddöviken i Stockholms norra skärgård. Omgivningarna består av levande odlingar med vackra stengärdsgårdar och åkeröar. Avståndet från vårt kontor i Vasastan är 97 km och det är bra bilväg ända fram. 

Nu sätter vi igång med bygglovsansökan och kommer sedan bygga två klassiskt utformade hus på omkring 70 kvm. Tomterna kommer att säljas med nyckelfärdiga hus där allt - grund, vatten, avlopp, el, altaner - ingår. 

Är du intresserad av att påverka storlek och utformning av ditt hus finns möjlighet innan byggstart. Kontakta oss redan nu så kan vi berätta mer om projektet!

Kontakta oss på Tomas@sommarnojen.se eller 08-410 715 00

Nya Sommarnöjen på klassisk ö mitt i stan

En kall decembermorgon möttes 1800-talets och 2000-talets sommarnöjen på en ö mitt i Stockholm. Olika men ändå lika.

Decembererbjudande från Sommarnöjen.

Kom vinterstormar, för det gör ni. Kom hagel och väta och snö. Kom snubblande ungar, proppmätta kusiner och allsköns festprissar. 

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required