Utemiljö för Plaza Magazine

För sitt stora utereportage inför sommaren sökte Plaza efter ett lantställe utöver det vanliga. Valet föll på en av våra Skandinaviska Sommarvillor. Teamet åkte ut i Stockholms skärgård en solig försommardag. Efter dagens arbete ville ingen åka hem.

Det utvalda sommarhuset har uteplatser, altaner och trappor placerade i fyra väderstreck. De har integrerats i husets arkitektur och anpassats till den bergiga tomtens förutsättningar. Uterummen möblerades med bekväma sittmöbler och en matplats som harmoniserar med husets färgskala. 

Till skillnad från reportage som bygger på inköpta accessoarer skapade Plazas stylist sin inredning från enkel rekvisita i naturen omkring - drivved, kvistar och pinnar. Det blev till en helhet tillsammans medhusets egna naturmaterial.

Likt alla våra hus kännetecknas även detta av påkostad enkelhet med massiva trägolv och paneler i väggar och tak, naturligt oljade ytor och rena glasytor som släpper in naturen.

Fotografen, stylisten och assistenterna upprepade att de aldrig hade sett ett nytt hus som blivit en så naturlig del av sin plats, som om det alltid hade stått där. Det kan se enkelt ut i efterhand men kräver engagerade arkitekter, pedantiska byggare och platsbyggda lösningar i lösvirke.

MER NYHETER

Sommarerbjudande i vårt visningshus!

Beställ ditt Attefallshus i juli eller augusti så bjuder vi på bygganmälan (värde 9 900kr) och transport inom Stockholm (värde 30 000kr)

Sommardröm blir drömsommar på Värmdö.

Det är alltid lika kul när vi kan hjälpa våra kunder att förverkliga sina visioner. För paret på Värmdö var visionen tydlig, liksom att deras nya hus skulle vara färdigt lagom till sommarens poolfester. 

Filmen om Sommarnöjen

En kortfilm om hur Sommarnöjen kom till och varför. Skapad av dokumentärfilmaren Gabriella Bier Sandegård.

Sommarnöjen 2.0

I slutet på förra veckan lanserade vi vår helt nya hemsida och ett vidareutvecklat sortiment av sommarhus och Attefallshus. Vi presenterade också Filmen om Sommarnöjen - en kort dokumentär som berättar om hur vi kom till. 

2017 års modell av c/o 25

Förra helgen visade vi 2017 års modell av c/o 25 på Nybyggets Attefallsdag. Det var roligt att se så många nyfikna på plats och ta del av era tankar, drömmar och idéer.

Sveriges finaste Attefallshus visas 22 april

Upplev årets modell av vår klassiska c/o 25 och få goda råd av våra medarbetare. Kom till Nybygget vid Arlanda kl 11-15.

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required