Taklagsfest på vackraste ön

För mindre än ett år sedan visste familjen knappt att denna vackra skärgårdsö existerade. Om några veckor inviger de sitt arkitektritade lantställe med huvudbyggnad, gästhus, sjöbod, bastu och altaner. Sommarnöjen har hållit i bygglov, arkitektur, bygge och inredning.

Idag var alla inblandade på plats och firade. Arkitekterna som arbetat med projektet sedan augusti. Snickarteamet som levt på ön över vintern. Rörmokarna som går på högvarv nu när kök och badrum installeras. Markentreprenörerna som byggt grunden och återställer nu marken. Elektrikern, ljuskonsulten, konstruktören och kvalitetsansvarig. Och såklart Sommarnöjens team med kundansvarig, byggledare och inredare.

Husen överträffar allas förväntningar. Själva är vi stolta över att den hårda tidplanen har hållt, trots väntetider för strandskyddsdispens och en ovanligt hård vinter. Detta har krävt ett nära samarbete mellan beställarfamiljen, arkitekterna Johan Arrhov och Henrik Frick och Sommarnöjens specialister.

Fram till sommaren återstår arbetet med inredningen. Här har familjen varit mycket engagerad och funnit unika och praktiska lösningar med grovkök, ventilationsfönster, fönsterbelysning och mycket mer. Husets fasad och faltak i kärnfuru kommer att få sin speciella ytbehandling i höst och då visar vi en serie bilder på resultatet.

 

 

MER NYHETER

Följ med Sommarnöjen på söndagsvisning!

Välkommen på husvisning och eftermiddagsfika hos en av våra kunder i Danderyd. 

Välkommen till stora husvisningsdagen!

Kom och möt våren med Sommarnöjen över en fika och boule. På plats finns två visningshus i olika stilar, men som alla våra hus är de byggda i naturmaterial av högsta kvalitet. Du kan även kika in i vårt nya bastuhus på 7,5 kvadratmeter.

Två unika chanser till visning på Värmdö!

Varmt välkomna på kvällsfika hos en av Sommarnöjens kunder den 10 och 15 april.

Nya visninghus och öppetider i påsk.

På Attefallsdagen förra helgen presenterade Sommarnöjen ett klassiskt och ett modernt utformat Attefallshus. På scen berättade Sommarnöjens grundare Tomas Tjajkovski om vår nya kollektion av Attefallshus och våra tre nya inredningsstilar. Tack till alla som kom förbi för att träffa oss.

Husvisning hos vår VD och premiär för nya inredningsstilen RÅ!

Välkommen på kvällsfika hos Sommarnöjens VD Choi Ping Woo.

Välkommen till Attefallsdagen!

Attefallsdagen går av stapeln Lördag 17 mars kl 11.00 - 16.00 på Nybygget vid Arlanda. Besök våra tre nya hus och träffa våra medarbetare över en kaffe och berätta om dina hustankar!

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required