Taklagsfest på vackraste ön

För mindre än ett år sedan visste familjen knappt att denna vackra skärgårdsö existerade. Om några veckor inviger de sitt arkitektritade lantställe med huvudbyggnad, gästhus, sjöbod, bastu och altaner. Sommarnöjen har hållit i bygglov, arkitektur, bygge och inredning.

Idag var alla inblandade på plats och firade. Arkitekterna som arbetat med projektet sedan augusti. Snickarteamet som levt på ön över vintern. Rörmokarna som går på högvarv nu när kök och badrum installeras. Markentreprenörerna som byggt grunden och återställer nu marken. Elektrikern, ljuskonsulten, konstruktören och kvalitetsansvarig. Och såklart Sommarnöjens team med kundansvarig, byggledare och inredare.

Husen överträffar allas förväntningar. Själva är vi stolta över att den hårda tidplanen har hållt, trots väntetider för strandskyddsdispens och en ovanligt hård vinter. Detta har krävt ett nära samarbete mellan beställarfamiljen, arkitekterna Johan Arrhov och Henrik Frick och Sommarnöjens specialister.

Fram till sommaren återstår arbetet med inredningen. Här har familjen varit mycket engagerad och funnit unika och praktiska lösningar med grovkök, ventilationsfönster, fönsterbelysning och mycket mer. Husets fasad och faltak i kärnfuru kommer att få sin speciella ytbehandling i höst och då visar vi en serie bilder på resultatet.

 

 

MER NYHETER

Sommardröm blir drömsommar på Värmdö.

Det är alltid lika kul när vi kan hjälpa våra kunder att förverkliga sina visioner. För paret på Värmdö var visionen tydlig, liksom att deras nya hus skulle vara färdigt lagom till sommarens poolfester. 

Filmen om Sommarnöjen

En kortfilm om hur Sommarnöjen kom till och varför. Skapad av dokumentärfilmaren Gabriella Bier Sandegård.

Sommarnöjen 2.0

I slutet på förra veckan lanserade vi vår helt nya hemsida och ett vidareutvecklat sortiment av sommarhus och Attefallshus. Vi presenterade också Filmen om Sommarnöjen - en kort dokumentär som berättar om hur vi kom till. 

2017 års modell av c/o 25

Förra helgen visade vi 2017 års modell av c/o 25 på Nybyggets Attefallsdag. Det var roligt att se så många nyfikna på plats och ta del av era tankar, drömmar och idéer.

Sveriges finaste Attefallshus visas 22 april

Upplev årets modell av vår klassiska c/o 25 och få goda råd av våra medarbetare. Kom till Nybygget vid Arlanda kl 11-15.

Det vackra ligger i det enkla

Årets Stockholm Furniture and Light Fair fångade tiden med klassiska former och obehandlat träd. 

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required