Tre nya Sommarvillor och utställning på Svenskt Tenn

Sommarnöjen fortsätter att växa. Nu kommer tre nya modeller i den bäst säljande kollektionen Skandinaviska Sommarvillor. Samtidigt visar Svenskt Tenn upp nya somriga inredningar i just dessa hus. Utställningen visas i butiken på Strandvägen 5 den 19 april - 26 maj.

- Vi gör det enklare att skapa ett vackert lantställe, oavsett om man vill skapa ett sommarparadis från grunden med eller bara komplettera med en bastu. Vi sköter allt arbete och husköparen njuter av resultatet, säger Tomas Tjajkovski på Sommarnöjen.

De tre nya modellerna är framtagna i samarbete med Kjellander & Sjöberg Arkitektkontor och byggs med enbart hållbara material från svenska leverantörer.

  • Nya KS40 är framtaget för att passa som generationsboende på lantstället, något som blir allt vanligare. Byggytan 40 kvm gör att huset klarar bygglov som komplementhus i de flesta kustområden. Det första huset byggs på Ljusterö i Stockholms norra skärgård.
  • Nya KS45L är utvecklat för att passa sluttande tomter. Det långsmala huset ger fri utsikt från golv till tak i kök, allrum och sovrum. Det första huset byggs på en strandtomt ett par mil söder om Stockholm.
  • Nya KS65E erbjuder bekvämt boende på öar utan bilväg, där det ställs höga krav på praktiska lösningar. Det första huset, som byggs på en liten ö, inkluderar bland annat en avsaltningsanläggning, en miljövänlig avloppslösning och en förbränningstoalett.

När Svenskt Tenn presenterar sina sommarinspirerade miljöer och möbler väljer de att visa dem i en KS65. Stora glasytor, luftiga rum och rena linjer gör att huset med enkla medel får den karaktär man önskar. I Svenskt Tenns tappning blir det lantligt, lekfullt, färgrikt och personligt. Kom förbi Strandvägen och inspireras till egna idéer!

MER NYHETER

Vill du vara med och utveckla Sveriges mest spännande husföretag?

Sommarnöjen skapar vackra sommarhus för stadsbor som tycker om livet på landet. Vi växer snabbt och söker nu en affärsmässig person som vill vara med och utveckla vår verksamhet. 

Attefallshus till salu

Vi säljer nu vårt nuvarande visningshus för att lämna plats åt en ny modell.

Sommarnöjen när det är som bäst

Våra kunder är vår inspirationskälla när vi skapar hus. Under sommaren har vi haft en tävling där befintliga kunder har skickat in bilder på sina sommarhus så som de faktiskt används och upplevs. Vi har fått in många fina bilder på tomter utan hus, kreativ inredning och lata sommardagar på altanen. Nu är tävlingen avgjord och vi har valt två vinnare.

Sommaridyll

Vid strandkanten på idylliska Södermöja där det länge stått ett gammalt brygghus drömde familjen om ett boende nära havet. Väntan på bygglov och strandskyddsdispens tog sin tid men nu har familjen äntligen flyttat in i sitt fina sommarnöje.

Sommarerbjudande i vårt visningshus!

Beställ ditt Attefallshus i juli eller augusti så bjuder vi på bygganmälan (värde 9 900kr) och transport inom Stockholm (värde 30 000kr)

Sommardröm blir drömsommar på Värmdö.

Det är alltid lika kul när vi kan hjälpa våra kunder att förverkliga sina visioner. För paret på Värmdö var visionen tydlig, liksom att deras nya hus skulle vara färdigt lagom till sommarens poolfester. 

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required