Tre nya Sommarvillor och utställning på Svenskt Tenn

Sommarnöjen fortsätter att växa. Nu kommer tre nya modeller i den bäst säljande kollektionen Skandinaviska Sommarvillor. Samtidigt visar Svenskt Tenn upp nya somriga inredningar i just dessa hus. Utställningen visas i butiken på Strandvägen 5 den 19 april - 26 maj.

- Vi gör det enklare att skapa ett vackert lantställe, oavsett om man vill skapa ett sommarparadis från grunden med eller bara komplettera med en bastu. Vi sköter allt arbete och husköparen njuter av resultatet, säger Tomas Tjajkovski på Sommarnöjen.

De tre nya modellerna är framtagna i samarbete med Kjellander & Sjöberg Arkitektkontor och byggs med enbart hållbara material från svenska leverantörer.

  • Nya KS40 är framtaget för att passa som generationsboende på lantstället, något som blir allt vanligare. Byggytan 40 kvm gör att huset klarar bygglov som komplementhus i de flesta kustområden. Det första huset byggs på Ljusterö i Stockholms norra skärgård.
  • Nya KS45L är utvecklat för att passa sluttande tomter. Det långsmala huset ger fri utsikt från golv till tak i kök, allrum och sovrum. Det första huset byggs på en strandtomt ett par mil söder om Stockholm.
  • Nya KS65E erbjuder bekvämt boende på öar utan bilväg, där det ställs höga krav på praktiska lösningar. Det första huset, som byggs på en liten ö, inkluderar bland annat en avsaltningsanläggning, en miljövänlig avloppslösning och en förbränningstoalett.

När Svenskt Tenn presenterar sina sommarinspirerade miljöer och möbler väljer de att visa dem i en KS65. Stora glasytor, luftiga rum och rena linjer gör att huset med enkla medel får den karaktär man önskar. I Svenskt Tenns tappning blir det lantligt, lekfullt, färgrikt och personligt. Kom förbi Strandvägen och inspireras till egna idéer!

MER NYHETER

Kvinnorna bakom Sommarnöjens nya satsning

Efterfrågan på Sommarnöjens vackra nyckelfärdiga fritidshus och Attefallshus ökade betydligt under 2017. För att möta behoven förstärker företaget sina kollektioner och sin personalstyrka. Som en del av satsningen tillträder Choi Ping Woo som VD. Maria Santos Vogt anställs som marknadschef och Michaela Liebhardt som kundansvarig.

Unik chans till sommarnöje i Stockholms norra skärgård!

Nu händer något utöver det vanliga. Sommarnöjen har beslutat att förvärva mark och bygga sommarhus i egen regi. 

Idag tecknade vi kontrakt på de två första tomterna i ett sjönära naturlandskap. De är belägna ett stenkast från en fin badsjö nära Väddöviken i Stockholms norra skärgård. Omgivningarna består av levande odlingar med vackra stengärdsgårdar och åkeröar. Avståndet från vårt kontor i Vasastan är 97 km och det är bra bilväg ända fram. 

Nu sätter vi igång med bygglovsansökan och kommer sedan bygga två klassiskt utformade hus på omkring 70 kvm. Tomterna kommer att säljas med nyckelfärdiga hus där allt - grund, vatten, avlopp, el, altaner - ingår. 

Är du intresserad av att påverka storlek och utformning av ditt hus finns möjlighet innan byggstart. Kontakta oss redan nu så kan vi berätta mer om projektet!

Kontakta oss på Tomas@sommarnojen.se eller 08-410 715 00

Nya Sommarnöjen på klassisk ö mitt i stan

En kall decembermorgon möttes 1800-talets och 2000-talets sommarnöjen på en ö mitt i Stockholm. Olika men ändå lika.

Decembererbjudande från Sommarnöjen.

Kom vinterstormar, för det gör ni. Kom hagel och väta och snö. Kom snubblande ungar, proppmätta kusiner och allsköns festprissar. 

Skärgårdsbesök för garantibesiktning

Två år senare åker vi tillbaka för garantibesiktning. Efter ungefär en halvtimmas bilfärd, i Stockholms skärgård, kommer vi fram till ett individuellt platsbyggt hus från Sommarnöjen. 

Sveriges första 30 kvadratmeter Attefallshus!

Med anledning av regeringens tankar på större Attefallshus visar Sommarnöjen nu ett koncept för kollektionen 2019, året då den nya lagen kan träda i kraft.

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required