Om du söker ett sjönära lantställe

Många ringer oss för att finna en tomt för att bygga sitt sommarnöje på. För dem och för alla andra som söker ett lantställe i Stockholms skärgård har vi inlett ett samarbete med fastighetsmäklaren Sjönära med kontor i Stockholm och Vaxholm.

Sjönära har mycket gemensamt med Sommarnöjen:

  • Brinner för sjönära boenden.
  • Har kunskap om lantställen som helhet och ser både problemen och möjligheterna i avsaltningsanläggningar och reningsverk, strandskyddsdispenser och stenkistor.
  • Tillbringar mycket av sin tid på sjön och har en personlig relation till nästan varje ö och udde. 
  • Måna om sitt namn och anstränger sig för att varje kund ska bli nöjd.

Som vän med Sommarnöjen på Facebook får du en kostnadsfri konsultation direkt med Sjönäras mäklare, Tom Kallstenius. Han kan som få andra hjälpa er vidare i era funderingar om ett framtida lantställe. Kontakta honom direkt på 08-52234802 och hälsa från oss.

 

Läs mer om Sjönära på deras egen webbplats.

 

MER NYHETER

Sveriges första 30 kvadratmeter Attefallshus!

Med anledning av regeringens tankar på större Attefallshus visar Sommarnöjen nu ett koncept för kollektionen 2019, året då den nya lagen kan träda i kraft.

Vill du vara med och utveckla Sveriges mest spännande husföretag?

Sommarnöjen skapar vackra sommarhus för stadsbor som tycker om livet på landet. Vi växer snabbt och söker nu en affärsmässig person som vill vara med och utveckla vår verksamhet. 

Attefallshus till salu

Vi säljer nu vårt nuvarande visningshus för att lämna plats åt en ny modell. 

Sommarnöjen när det är som bäst

Våra kunder är vår inspirationskälla när vi skapar hus. Under sommaren har vi haft en tävling där befintliga kunder har skickat in bilder på sina sommarhus så som de faktiskt används och upplevs. Vi har fått in många fina bilder på tomter utan hus, kreativ inredning och lata sommardagar på altanen. Nu är tävlingen avgjord och vi har valt två vinnare.

Sommaridyll

Vid strandkanten på idylliska Södermöja där det länge stått ett gammalt brygghus drömde familjen om ett boende nära havet. Väntan på bygglov och strandskyddsdispens tog sin tid men nu har familjen äntligen flyttat in i sitt fina sommarnöje.

Sommarerbjudande i vårt visningshus!

Beställ ditt Attefallshus i juli eller augusti så bjuder vi på bygganmälan (värde 9 900kr) och transport inom Stockholm (värde 30 000kr)

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required