Se nya 25 kvm på Norrmalmstorg!

Bostadsminister Stefan Attefall, finansminister Anders Borg och pressen går husesyn på torsdag. På fredag den 21 mars är du välkommen på premiärvisning av Sveriges första bygglovsfria komplementbostadshus på 25 kvm. Mitt på Norrmalmstorg i Stockholm.

Kom förbi Norrmalmstorg på fredag 21 mars mellan kl 11 och 15, och ta med dina funderingar så ska vi göra vårt bästa för att förklara vad de nya reglerna - dina bygglovsfria 25 kvm - innebär. Vi bjuder på råd och goda snittar.

c/o Attefall är först ut i Sommarnöjens nya kollektion c/o 25 som består av fullt isolerade, svensktillverkade året runt-hus som levereras i en enda volym. Ett hem som lyfts på plats och är färdigt för inflyttning. Kollektionen c/o 25 erbjuder många val - i praktiken handlar det om 7854 olika möjliga utföranden.

Utförandet c/o Attefall är ett sadeltakshus, helt i gedigen svensk furu som ytbehandlats med järnvitriol för en naturligt vacker och underhållsfri grå kulör. Huset har en tidlös och diskret form med fina proportioner som med lätthet smälter in i landskapet och står i samklang med årstidernas växlingar.    

Alla hus i c/o 25 är konstruerade med lika stor omsorg och precision som Sommarnöjens platsbyggda grundsortiment, skillnaden är priset och skalan. Här gäller alltså fortfarande högsta kvalitet och designgrad, samarbete med landets bästa arkitekter och trähuskonstruktörer, användning av lokala naturmaterial och inte minst miljöhänsyn - men till lägre kostnad.

Meddela om du vill ha en visning av huset på Norrmalmstorg den 21 mars mellan kl 11 och 15.

MER NYHETER

Skärgårdsbesök för garantibesiktning

Två år senare åker vi tillbaka för garantibesiktning. Efter ungefär en halvtimmas bilfärd, i Stockholms skärgård, kommer vi fram till ett individuellt platsbyggt hus från Sommarnöjen. 

Sveriges första 30 kvadratmeter Attefallshus!

Med anledning av regeringens tankar på större Attefallshus visar Sommarnöjen nu ett koncept för kollektionen 2019, året då den nya lagen kan träda i kraft.

Vill du vara med och utveckla Sveriges mest spännande husföretag?

Sommarnöjen skapar vackra sommarhus för stadsbor som tycker om livet på landet. Vi växer snabbt och söker nu en affärsmässig person som vill vara med och utveckla vår verksamhet. 

Attefallshus till salu

Vi säljer nu vårt nuvarande visningshus för att lämna plats åt en ny modell. 

Sommarnöjen när det är som bäst

Våra kunder är vår inspirationskälla när vi skapar hus. Under sommaren har vi haft en tävling där befintliga kunder har skickat in bilder på sina sommarhus så som de faktiskt används och upplevs. Vi har fått in många fina bilder på tomter utan hus, kreativ inredning och lata sommardagar på altanen. Nu är tävlingen avgjord och vi har valt två vinnare.

Sommaridyll

Vid strandkanten på idylliska Södermöja där det länge stått ett gammalt brygghus drömde familjen om ett boende nära havet. Väntan på bygglov och strandskyddsdispens tog sin tid men nu har familjen äntligen flyttat in i sitt fina sommarnöje.

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required