Se nya 25 kvm på Norrmalmstorg!

Bostadsminister Stefan Attefall, finansminister Anders Borg och pressen går husesyn på torsdag. På fredag den 21 mars är du välkommen på premiärvisning av Sveriges första bygglovsfria komplementbostadshus på 25 kvm. Mitt på Norrmalmstorg i Stockholm.

Kom förbi Norrmalmstorg på fredag 21 mars mellan kl 11 och 15, och ta med dina funderingar så ska vi göra vårt bästa för att förklara vad de nya reglerna - dina bygglovsfria 25 kvm - innebär. Vi bjuder på råd och goda snittar.

c/o Attefall är först ut i Sommarnöjens nya kollektion c/o 25 som består av fullt isolerade, svensktillverkade året runt-hus som levereras i en enda volym. Ett hem som lyfts på plats och är färdigt för inflyttning. Kollektionen c/o 25 erbjuder många val - i praktiken handlar det om 7854 olika möjliga utföranden.

Utförandet c/o Attefall är ett sadeltakshus, helt i gedigen svensk furu som ytbehandlats med järnvitriol för en naturligt vacker och underhållsfri grå kulör. Huset har en tidlös och diskret form med fina proportioner som med lätthet smälter in i landskapet och står i samklang med årstidernas växlingar.    

Alla hus i c/o 25 är konstruerade med lika stor omsorg och precision som Sommarnöjens platsbyggda grundsortiment, skillnaden är priset och skalan. Här gäller alltså fortfarande högsta kvalitet och designgrad, samarbete med landets bästa arkitekter och trähuskonstruktörer, användning av lokala naturmaterial och inte minst miljöhänsyn - men till lägre kostnad.

Meddela om du vill ha en visning av huset på Norrmalmstorg den 21 mars mellan kl 11 och 15.

MER NYHETER

Följ med Sommarnöjen på söndagsvisning!

Välkommen på husvisning och eftermiddagsfika hos en av våra kunder i Danderyd. 

Välkommen till stora husvisningsdagen!

Kom och möt våren med Sommarnöjen över en fika och boule. På plats finns två visningshus i olika stilar, men som alla våra hus är de byggda i naturmaterial av högsta kvalitet. Du kan även kika in i vårt nya bastuhus på 7,5 kvadratmeter.

Två unika chanser till visning på Värmdö!

Varmt välkomna på kvällsfika hos en av Sommarnöjens kunder den 10 och 15 april.

Nya visninghus och öppetider i påsk.

På Attefallsdagen förra helgen presenterade Sommarnöjen ett klassiskt och ett modernt utformat Attefallshus. På scen berättade Sommarnöjens grundare Tomas Tjajkovski om vår nya kollektion av Attefallshus och våra tre nya inredningsstilar. Tack till alla som kom förbi för att träffa oss.

Husvisning hos vår VD och premiär för nya inredningsstilen RÅ!

Välkommen på kvällsfika hos Sommarnöjens VD Choi Ping Woo.

Välkommen till Attefallsdagen!

Attefallsdagen går av stapeln Lördag 17 mars kl 11.00 - 16.00 på Nybygget vid Arlanda. Besök våra tre nya hus och träffa våra medarbetare över en kaffe och berätta om dina hustankar!

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required