Se nya 25 kvm på Norrmalmstorg!

Bostadsminister Stefan Attefall, finansminister Anders Borg och pressen går husesyn på torsdag. På fredag den 21 mars är du välkommen på premiärvisning av Sveriges första bygglovsfria komplementbostadshus på 25 kvm. Mitt på Norrmalmstorg i Stockholm.

Kom förbi Norrmalmstorg på fredag 21 mars mellan kl 11 och 15, och ta med dina funderingar så ska vi göra vårt bästa för att förklara vad de nya reglerna - dina bygglovsfria 25 kvm - innebär. Vi bjuder på råd och goda snittar.

c/o Attefall är först ut i Sommarnöjens nya kollektion c/o 25 som består av fullt isolerade, svensktillverkade året runt-hus som levereras i en enda volym. Ett hem som lyfts på plats och är färdigt för inflyttning. Kollektionen c/o 25 erbjuder många val - i praktiken handlar det om 7854 olika möjliga utföranden.

Utförandet c/o Attefall är ett sadeltakshus, helt i gedigen svensk furu som ytbehandlats med järnvitriol för en naturligt vacker och underhållsfri grå kulör. Huset har en tidlös och diskret form med fina proportioner som med lätthet smälter in i landskapet och står i samklang med årstidernas växlingar.    

Alla hus i c/o 25 är konstruerade med lika stor omsorg och precision som Sommarnöjens platsbyggda grundsortiment, skillnaden är priset och skalan. Här gäller alltså fortfarande högsta kvalitet och designgrad, samarbete med landets bästa arkitekter och trähuskonstruktörer, användning av lokala naturmaterial och inte minst miljöhänsyn - men till lägre kostnad.

På vår speciella webbplats finner du all information om bygglovsfria hus på 25 kvm. Klicka här för att komma till www.co-attefall.se.

Meddela om du vill ha en visning av huset på Norrmalmstorg den 21 mars mellan kl 11 och 15.

MER NYHETER

Sommardröm blir drömsommar på Värmdö.

Det är alltid lika kul när vi kan hjälpa våra kunder att förverkliga sina visioner. För paret på Värmdö var visionen tydlig, liksom att deras nya hus skulle vara färdigt lagom till sommarens poolfester. 

Filmen om Sommarnöjen

En kortfilm om hur Sommarnöjen kom till och varför. Skapad av dokumentärfilmaren Gabriella Bier Sandegård.

Sommarnöjen 2.0

I slutet på förra veckan lanserade vi vår helt nya hemsida och ett vidareutvecklat sortiment av sommarhus och Attefallshus. Vi presenterade också Filmen om Sommarnöjen - en kort dokumentär som berättar om hur vi kom till. 

2017 års modell av c/o 25

Förra helgen visade vi 2017 års modell av c/o 25 på Nybyggets Attefallsdag. Det var roligt att se så många nyfikna på plats och ta del av era tankar, drömmar och idéer.

Sveriges finaste Attefallshus visas 22 april

Upplev årets modell av vår klassiska c/o 25 och få goda råd av våra medarbetare. Kom till Nybygget vid Arlanda kl 11-15.

Det vackra ligger i det enkla

Årets Stockholm Furniture and Light Fair fångade tiden med klassiska former och obehandlat träd. 

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required