Platsbesök

Vi hjälper dig att ta reda på exakt vad du har rätt att bygga. Du får svar på hur stort hus du får uppföra, var det kan placeras och vilken grund och vilka anslutningar som passar marken bäst.

Sommarnöjens Platsbesök innehåller följande tjänster:

  1. Första möte på vårt kontor i Stockholm eller Göteborg för att gå igenom tomtkartor, förutsättningar och önskemål.
  2. Platsbesök på din tomt med juridisk bedömning utifrån andra byggnader, avstånd och lokala regler och/eller teknisk bedömning för grundläggning och anslutning av el, vatten och avlopp.
  3. Kompletterande kontroller med kommunen.
  4. Förslag till lämplig placering och format på ett komplementhus.

Vårt arvode för att utföra en Platsbesök är 2.900 kr. Eventuell resekostnad tillkommer.

Ring oss på 08-410 715 00 eller skicka ett mail till info@sommarnojen.se för att boka en tid. Eller fyll bara i dina uppgifter här så kontaktar vi dig!

MER NYHETER

Unik chans till sommarnöje i Stockholms norra skärgård!

Nu händer något utöver det vanliga. Sommarnöjen har beslutat att förvärva mark och bygga sommarhus i egen regi. 

Idag tecknade vi kontrakt på de två första tomterna i ett sjönära naturlandskap. De är belägna ett stenkast från en fin badsjö nära Väddöviken i Stockholms norra skärgård. Omgivningarna består av levande odlingar med vackra stengärdsgårdar och åkeröar. Avståndet från vårt kontor i Vasastan är 97 km och det är bra bilväg ända fram. 

Nu sätter vi igång med bygglovsansökan och kommer sedan bygga två klassiskt utformade hus på omkring 70 kvm. Tomterna kommer att säljas med nyckelfärdiga hus där allt - grund, vatten, avlopp, el, altaner - ingår. 

Är du intresserad av att påverka storlek och utformning av ditt hus finns möjlighet innan byggstart. Kontakta oss redan nu så kan vi berätta mer om projektet!

Kontakta oss på Tomas@sommarnojen.se eller 08-410 715 00

Nya Sommarnöjen på klassisk ö mitt i stan

En kall decembermorgon möttes 1800-talets och 2000-talets sommarnöjen på en ö mitt i Stockholm. Olika men ändå lika.

Decembererbjudande från Sommarnöjen.

Kom vinterstormar, för det gör ni. Kom hagel och väta och snö. Kom snubblande ungar, proppmätta kusiner och allsköns festprissar. 

Skärgårdsbesök för garantibesiktning

Två år senare åker vi tillbaka för garantibesiktning. Efter ungefär en halvtimmas bilfärd, i Stockholms skärgård, kommer vi fram till ett individuellt platsbyggt hus från Sommarnöjen. 

Sveriges första 30 kvadratmeter Attefallshus!

Med anledning av regeringens tankar på större Attefallshus visar Sommarnöjen nu ett koncept för kollektionen 2019, året då den nya lagen kan träda i kraft.

Attefallshus till salu

Vi säljer nu vårt nuvarande visningshus för att lämna plats åt en ny modell. 

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required