Platsbesök

Vi hjälper dig att ta reda på exakt vad du har rätt att bygga. Du får svar på hur stort hus du får uppföra, var det kan placeras och vilken grund och vilka anslutningar som passar marken bäst.

Sommarnöjens Platsbesök innehåller följande tjänster:

  1. Första möte på vårt kontor i Stockholm eller Göteborg för att gå igenom tomtkartor, förutsättningar och önskemål.
  2. Platsbesök på din tomt med juridisk bedömning utifrån andra byggnader, avstånd och lokala regler och/eller teknisk bedömning för grundläggning och anslutning av el, vatten och avlopp.
  3. Kompletterande kontroller med kommunen.
  4. Förslag till lämplig placering och format på ett komplementhus.

Vårt arvode för att utföra en Platsbesök är 2.900 kr. Eventuell resekostnad tillkommer.

Ring oss på 08-410 715 00 eller skicka ett mail till info@sommarnojen.se för att boka en tid. Eller fyll bara i dina uppgifter här så kontaktar vi dig!

MER NYHETER

Sommarnöjen när det är som bäst

Våra kunder är vår inspirationskälla när vi skapar hus. Under sommaren har vi haft en tävling där befintliga kunder har skickat in bilder på sina sommarhus så som de faktiskt används och upplevs. Vi har fått in många fina bilder på tomter utan hus, kreativ inredning och lata sommardagar på altanen. Nu är tävlingen avgjord och vi har valt två vinnare.

Sommaridyll

Vid strandkanten på idylliska Södermöja där det länge stått ett gammalt brygghus drömde familjen om ett boende nära havet. Väntan på bygglov och strandskyddsdispens tog sin tid men nu har familjen äntligen flyttat in i sitt fina sommarnöje.

Sommarerbjudande i vårt visningshus!

Beställ ditt Attefallshus i juli eller augusti så bjuder vi på bygganmälan (värde 9 900kr) och transport inom Stockholm (värde 30 000kr)

Sommardröm blir drömsommar på Värmdö.

Det är alltid lika kul när vi kan hjälpa våra kunder att förverkliga sina visioner. För paret på Värmdö var visionen tydlig, liksom att deras nya hus skulle vara färdigt lagom till sommarens poolfester. 

Filmen om Sommarnöjen

En kortfilm om hur Sommarnöjen kom till och varför. Skapad av dokumentärfilmaren Gabriella Bier Sandegård.

Sommarnöjen 2.0

I slutet på förra veckan lanserade vi vår helt nya hemsida och ett vidareutvecklat sortiment av sommarhus och Attefallshus. Vi presenterade också Filmen om Sommarnöjen - en kort dokumentär som berättar om hur vi kom till. 

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required