Nio nya kollektioner på gång

I en värld av likriktning med ljusa och fräscha hus bestämde vi oss för att utmana. I höstas bad vi åtta av Sveriges främsta arkitektkontor och en bastuälskande sångerska att skapa sina egna drömmars lantställe.

I gengäld lovade vi dem att omvandla deras visioner till årets nya modeller hos Sommarnöjen.

Resultatet blir nio nya kollektioner av sommarhus, var och en med sin unika tanke. Inom varje kollektion kommer varje enskilt hus att kunna anpassas efter beställare och byggplats.

Våra nio nya kollektioner är en stor satsning på ny form. Arkitektur blir dock bra först när den förverkligas med kärlek. Därför håller vi i hela processen och har egna specialister inom bygglovsjuridik, sjötransporter, vatten och avlopp och alla discipliner inom hantverk och inredning.

Välkommen att besöka vår webbplats under året för att följa nyheterna som börjar att släppas i slutet av mars. Om du vill få löpande information om alla våra nyheter, fyll i ditt namn och mailadress här.

 

MER NYHETER

Sommardröm blir drömsommar på Värmdö.

Det är alltid lika kul när vi kan hjälpa våra kunder att förverkliga sina visioner. För paret på Värmdö var visionen tydlig, liksom att deras nya hus skulle vara färdigt lagom till sommarens poolfester. 

Filmen om Sommarnöjen

En kortfilm om hur Sommarnöjen kom till och varför. Skapad av dokumentärfilmaren Gabriella Bier Sandegård.

Sommarnöjen 2.0

I slutet på förra veckan lanserade vi vår helt nya hemsida och ett vidareutvecklat sortiment av sommarhus och Attefallshus. Vi presenterade också Filmen om Sommarnöjen - en kort dokumentär som berättar om hur vi kom till. 

2017 års modell av c/o 25

Förra helgen visade vi 2017 års modell av c/o 25 på Nybyggets Attefallsdag. Det var roligt att se så många nyfikna på plats och ta del av era tankar, drömmar och idéer.

Sveriges finaste Attefallshus visas 22 april

Upplev årets modell av vår klassiska c/o 25 och få goda råd av våra medarbetare. Kom till Nybygget vid Arlanda kl 11-15.

Det vackra ligger i det enkla

Årets Stockholm Furniture and Light Fair fångade tiden med klassiska former och obehandlat träd. 

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required