Nio nya kollektioner på gång

I en värld av likriktning med ljusa och fräscha hus bestämde vi oss för att utmana. I höstas bad vi åtta av Sveriges främsta arkitektkontor och en bastuälskande sångerska att skapa sina egna drömmars lantställe.

I gengäld lovade vi dem att omvandla deras visioner till årets nya modeller hos Sommarnöjen.

Resultatet blir nio nya kollektioner av sommarhus, var och en med sin unika tanke. Inom varje kollektion kommer varje enskilt hus att kunna anpassas efter beställare och byggplats.

Våra nio nya kollektioner är en stor satsning på ny form. Arkitektur blir dock bra först när den förverkligas med kärlek. Därför håller vi i hela processen och har egna specialister inom bygglovsjuridik, sjötransporter, vatten och avlopp och alla discipliner inom hantverk och inredning.

Välkommen att besöka vår webbplats under året för att följa nyheterna som börjar att släppas i slutet av mars. Om du vill få löpande information om alla våra nyheter, fyll i ditt namn och mailadress här.

MER NYHETER

Skärgårdsbesök för garantibesiktning

Två år senare åker vi tillbaka för garantibesiktning. Efter ungefär en halvtimmas bilfärd, i Stockholms skärgård, kommer vi fram till ett individuellt platsbyggt hus från Sommarnöjen. 

Sveriges första 30 kvadratmeter Attefallshus!

Med anledning av regeringens tankar på större Attefallshus visar Sommarnöjen nu ett koncept för kollektionen 2019, året då den nya lagen kan träda i kraft.

Vill du vara med och utveckla Sveriges mest spännande husföretag?

Sommarnöjen skapar vackra sommarhus för stadsbor som tycker om livet på landet. Vi växer snabbt och söker nu en affärsmässig person som vill vara med och utveckla vår verksamhet. 

Attefallshus till salu

Vi säljer nu vårt nuvarande visningshus för att lämna plats åt en ny modell. 

Sommarnöjen när det är som bäst

Våra kunder är vår inspirationskälla när vi skapar hus. Under sommaren har vi haft en tävling där befintliga kunder har skickat in bilder på sina sommarhus så som de faktiskt används och upplevs. Vi har fått in många fina bilder på tomter utan hus, kreativ inredning och lata sommardagar på altanen. Nu är tävlingen avgjord och vi har valt två vinnare.

Sommaridyll

Vid strandkanten på idylliska Södermöja där det länge stått ett gammalt brygghus drömde familjen om ett boende nära havet. Väntan på bygglov och strandskyddsdispens tog sin tid men nu har familjen äntligen flyttat in i sitt fina sommarnöje.

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required