Nio nya kollektioner på gång

I en värld av likriktning med ljusa och fräscha hus bestämde vi oss för att utmana. I höstas bad vi åtta av Sveriges främsta arkitektkontor och en bastuälskande sångerska att skapa sina egna drömmars lantställe.

I gengäld lovade vi dem att omvandla deras visioner till årets nya modeller hos Sommarnöjen.

Resultatet blir nio nya kollektioner av sommarhus, var och en med sin unika tanke. Inom varje kollektion kommer varje enskilt hus att kunna anpassas efter beställare och byggplats.

Våra nio nya kollektioner är en stor satsning på ny form. Arkitektur blir dock bra först när den förverkligas med kärlek. Därför håller vi i hela processen och har egna specialister inom bygglovsjuridik, sjötransporter, vatten och avlopp och alla discipliner inom hantverk och inredning.

Välkommen att besöka vår webbplats under året för att följa nyheterna som börjar att släppas i slutet av mars. Om du vill få löpande information om alla våra nyheter, fyll i ditt namn och mailadress här.

MER NYHETER

Följ med Sommarnöjen på söndagsvisning!

Välkommen på husvisning och eftermiddagsfika hos en av våra kunder i Danderyd. 

Välkommen till stora husvisningsdagen!

Kom och möt våren med Sommarnöjen över en fika och boule. På plats finns två visningshus i olika stilar, men som alla våra hus är de byggda i naturmaterial av högsta kvalitet. Du kan även kika in i vårt nya bastuhus på 7,5 kvadratmeter.

Två unika chanser till visning på Värmdö!

Varmt välkomna på kvällsfika hos en av Sommarnöjens kunder den 10 och 15 april.

Nya visninghus och öppetider i påsk.

På Attefallsdagen förra helgen presenterade Sommarnöjen ett klassiskt och ett modernt utformat Attefallshus. På scen berättade Sommarnöjens grundare Tomas Tjajkovski om vår nya kollektion av Attefallshus och våra tre nya inredningsstilar. Tack till alla som kom förbi för att träffa oss.

Husvisning hos vår VD och premiär för nya inredningsstilen RÅ!

Välkommen på kvällsfika hos Sommarnöjens VD Choi Ping Woo.

Välkommen till Attefallsdagen!

Attefallsdagen går av stapeln Lördag 17 mars kl 11.00 - 16.00 på Nybygget vid Arlanda. Besök våra tre nya hus och träffa våra medarbetare över en kaffe och berätta om dina hustankar!

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required