Kundansvarig på Sommarnöjen

Vi hälsar Karin Wiljander välkommen som kundansvarig på Sommarnöjen. Med erfarenheter som inredning av privata hem, komplex projektledning och ekonomistyrning har Karin just den bakgrund som passar i vår verksamhet.

Halva Karins arbetsliv har handlat om ordning och struktur. På brittiska banken HSBC och fransk-belgiska Dexia har civilekonomen Karin ansvarat för riskkontroll och implementering av finansiella system.

Den andra halvan har bestått av form och arkitektur. Inredaren Karin skapat privata hem, formgett bostäder för kommersiella fastighetsutvecklare och skaffat sig mycket goda kunskaper om material, kvaliteter, leverantörer och inköpskanaler.

Karins uppväxt med internationella skolor på Filippinierna och i Venezuela har gett henne ett öppet sinne och en förmåga att anpassa sig till nya situationer. Erfarenhet av både hektiskt liv i Londons finansdistrikt och somrar vid en sömnig sjö i Sörmland har gett henne en naturlig känsla för vår uppgift: att hjälpa storstadsbor att skapa en plats för vila och återhämtning.

På Sommarnöjen säkerställer Karin att kundens önskemål förverkligas i varje detalj. Det innebär daglig kontakt med alla inblandade i våra projekt - arkitekter, konstruktörer, leverantörer, hantverkare och kunden själv. Karin hjälper också våra kunder att skapa unika inredningar i sina hus. Hennes utgångspunkt är att en harmonisk miljö många gånger uppnås med enkla medel och få material.

Vill du boka ett möte med Karin, ring henne på 08-410 715 03.

MER NYHETER

Följ med Sommarnöjen på söndagsvisning!

Välkommen på husvisning och eftermiddagsfika hos en av våra kunder i Danderyd. 

Välkommen till stora husvisningsdagen!

Kom och möt våren med Sommarnöjen över en fika och boule. På plats finns två visningshus i olika stilar, men som alla våra hus är de byggda i naturmaterial av högsta kvalitet. Du kan även kika in i vårt nya bastuhus på 7,5 kvadratmeter.

Två unika chanser till visning på Värmdö!

Varmt välkomna på kvällsfika hos en av Sommarnöjens kunder den 10 och 15 april.

Nya visninghus och öppetider i påsk.

På Attefallsdagen förra helgen presenterade Sommarnöjen ett klassiskt och ett modernt utformat Attefallshus. På scen berättade Sommarnöjens grundare Tomas Tjajkovski om vår nya kollektion av Attefallshus och våra tre nya inredningsstilar. Tack till alla som kom förbi för att träffa oss.

Husvisning hos vår VD och premiär för nya inredningsstilen RÅ!

Välkommen på kvällsfika hos Sommarnöjens VD Choi Ping Woo.

Välkommen till Attefallsdagen!

Attefallsdagen går av stapeln Lördag 17 mars kl 11.00 - 16.00 på Nybygget vid Arlanda. Besök våra tre nya hus och träffa våra medarbetare över en kaffe och berätta om dina hustankar!

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required