Kundansvarig på Sommarnöjen

Vi hälsar Karin Wiljander välkommen som kundansvarig på Sommarnöjen. Med erfarenheter som inredning av privata hem, komplex projektledning och ekonomistyrning har Karin just den bakgrund som passar i vår verksamhet.

Halva Karins arbetsliv har handlat om ordning och struktur. På brittiska banken HSBC och fransk-belgiska Dexia har civilekonomen Karin ansvarat för riskkontroll och implementering av finansiella system.

Den andra halvan har bestått av form och arkitektur. Inredaren Karin skapat privata hem, formgett bostäder för kommersiella fastighetsutvecklare och skaffat sig mycket goda kunskaper om material, kvaliteter, leverantörer och inköpskanaler.

Karins uppväxt med internationella skolor på Filippinierna och i Venezuela har gett henne ett öppet sinne och en förmåga att anpassa sig till nya situationer. Erfarenhet av både hektiskt liv i Londons finansdistrikt och somrar vid en sömnig sjö i Sörmland har gett henne en naturlig känsla för vår uppgift: att hjälpa storstadsbor att skapa en plats för vila och återhämtning.

På Sommarnöjen säkerställer Karin att kundens önskemål förverkligas i varje detalj. Det innebär daglig kontakt med alla inblandade i våra projekt - arkitekter, konstruktörer, leverantörer, hantverkare och kunden själv. Karin hjälper också våra kunder att skapa unika inredningar i sina hus. Hennes utgångspunkt är att en harmonisk miljö många gånger uppnås med enkla medel och få material.

Vill du boka ett möte med Karin, ring henne på 08-410 715 03.

MER NYHETER

Sommardröm blir drömsommar på Värmdö.

Det är alltid lika kul när vi kan hjälpa våra kunder att förverkliga sina visioner. För paret på Värmdö var visionen tydlig, liksom att deras nya hus skulle vara färdigt lagom till sommarens poolfester. 

Filmen om Sommarnöjen

En kortfilm om hur Sommarnöjen kom till och varför. Skapad av dokumentärfilmaren Gabriella Bier Sandegård.

Sommarnöjen 2.0

I slutet på förra veckan lanserade vi vår helt nya hemsida och ett vidareutvecklat sortiment av sommarhus och Attefallshus. Vi presenterade också Filmen om Sommarnöjen - en kort dokumentär som berättar om hur vi kom till. 

2017 års modell av c/o 25

Förra helgen visade vi 2017 års modell av c/o 25 på Nybyggets Attefallsdag. Det var roligt att se så många nyfikna på plats och ta del av era tankar, drömmar och idéer.

Sveriges finaste Attefallshus visas 22 april

Upplev årets modell av vår klassiska c/o 25 och få goda råd av våra medarbetare. Kom till Nybygget vid Arlanda kl 11-15.

Det vackra ligger i det enkla

Årets Stockholm Furniture and Light Fair fångade tiden med klassiska former och obehandlat träd. 

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required