Kundansvarig på Sommarnöjen

Vi hälsar Karin Wiljander välkommen som kundansvarig på Sommarnöjen. Med erfarenheter som inredning av privata hem, komplex projektledning och ekonomistyrning har Karin just den bakgrund som passar i vår verksamhet.

Halva Karins arbetsliv har handlat om ordning och struktur. På brittiska banken HSBC och fransk-belgiska Dexia har civilekonomen Karin ansvarat för riskkontroll och implementering av finansiella system.

Den andra halvan har bestått av form och arkitektur. Inredaren Karin skapat privata hem, formgett bostäder för kommersiella fastighetsutvecklare och skaffat sig mycket goda kunskaper om material, kvaliteter, leverantörer och inköpskanaler.

Karins uppväxt med internationella skolor på Filippinierna och i Venezuela har gett henne ett öppet sinne och en förmåga att anpassa sig till nya situationer. Erfarenhet av både hektiskt liv i Londons finansdistrikt och somrar vid en sömnig sjö i Sörmland har gett henne en naturlig känsla för vår uppgift: att hjälpa storstadsbor att skapa en plats för vila och återhämtning.

På Sommarnöjen säkerställer Karin att kundens önskemål förverkligas i varje detalj. Det innebär daglig kontakt med alla inblandade i våra projekt - arkitekter, konstruktörer, leverantörer, hantverkare och kunden själv. Karin hjälper också våra kunder att skapa unika inredningar i sina hus. Hennes utgångspunkt är att en harmonisk miljö många gånger uppnås med enkla medel och få material.

Vill du boka ett möte med Karin, ring henne på 08-410 715 03.

MER NYHETER

Skärgårdsbesök för garantibesiktning

Två år senare åker vi tillbaka för garantibesiktning. Efter ungefär en halvtimmas bilfärd, i Stockholms skärgård, kommer vi fram till ett individuellt platsbyggt hus från Sommarnöjen. 

Sveriges första 30 kvadratmeter Attefallshus!

Med anledning av regeringens tankar på större Attefallshus visar Sommarnöjen nu ett koncept för kollektionen 2019, året då den nya lagen kan träda i kraft.

Vill du vara med och utveckla Sveriges mest spännande husföretag?

Sommarnöjen skapar vackra sommarhus för stadsbor som tycker om livet på landet. Vi växer snabbt och söker nu en affärsmässig person som vill vara med och utveckla vår verksamhet. 

Attefallshus till salu

Vi säljer nu vårt nuvarande visningshus för att lämna plats åt en ny modell. 

Sommarnöjen när det är som bäst

Våra kunder är vår inspirationskälla när vi skapar hus. Under sommaren har vi haft en tävling där befintliga kunder har skickat in bilder på sina sommarhus så som de faktiskt används och upplevs. Vi har fått in många fina bilder på tomter utan hus, kreativ inredning och lata sommardagar på altanen. Nu är tävlingen avgjord och vi har valt två vinnare.

Sommaridyll

Vid strandkanten på idylliska Södermöja där det länge stått ett gammalt brygghus drömde familjen om ett boende nära havet. Väntan på bygglov och strandskyddsdispens tog sin tid men nu har familjen äntligen flyttat in i sitt fina sommarnöje.

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required