Vill du bidra till att sprida Sommarnöjen över världen?

Sedan ett år tillbaka har vi satsat på utveckling av nya internationella kollektioner. Intresset från utländska media och konsumenter har varit stort. Från och med i höst förstärker vi organisationen och knyter till oss nya kompetenser och finansiärer.

Vi har haft en intensiv vår och färdigställt flera projekt som kommer att fotograferas och visas i höst. Samtidigt har vi investerat för att rusta oss för de kommande tio åren.

Vi har fått mycket internationell uppmärksamhet både för sommarhus i lågmäld skandinavisk stil och stilrena komplementhus och bastus i naturmaterial. För att kunna leverera husen färdigutrustade till platser över hela Europa har vi utvecklat ett eget byggsystem med innovativ design.

Den första av våra internationella kollektioner, Arjan Sauna, kommer att visas i september. En serie nya MiniHouse följer under hösten. De större husen lanseras under 2014. Medan Sommarnöjens platsbyggda hus ska hålla högsta möjliga nivå i material och uppförande ska de nya kollektionerna sätta en ny standard för prefabricerade hus.

Har du intresse av att arbeta med eller investera i en verksamhet som präglas av modern skandinavisk form, hantverksmässig produkton, komplex logistik och internationell marknadsföring är du välkommen att skriva en rad till tomas@sommarnojen.se.

Vi önskar dig en skön sensommar.

MER NYHETER

Kvinnorna bakom Sommarnöjens nya satsning

Efterfrågan på Sommarnöjens vackra nyckelfärdiga fritidshus och Attefallshus ökade betydligt under 2017. För att möta behoven förstärker företaget sina kollektioner och sin personalstyrka. Som en del av satsningen tillträder Choi Ping Woo som VD. Maria Santos Vogt anställs som marknadschef och Michaela Liebhardt som kundansvarig.

Unik chans till sommarnöje i Stockholms norra skärgård!

Nu händer något utöver det vanliga. Sommarnöjen har beslutat att förvärva mark och bygga sommarhus i egen regi. 

Idag tecknade vi kontrakt på de två första tomterna i ett sjönära naturlandskap. De är belägna ett stenkast från en fin badsjö nära Väddöviken i Stockholms norra skärgård. Omgivningarna består av levande odlingar med vackra stengärdsgårdar och åkeröar. Avståndet från vårt kontor i Vasastan är 97 km och det är bra bilväg ända fram. 

Nu sätter vi igång med bygglovsansökan och kommer sedan bygga två klassiskt utformade hus på omkring 70 kvm. Tomterna kommer att säljas med nyckelfärdiga hus där allt - grund, vatten, avlopp, el, altaner - ingår. 

Är du intresserad av att påverka storlek och utformning av ditt hus finns möjlighet innan byggstart. Kontakta oss redan nu så kan vi berätta mer om projektet!

Kontakta oss på Tomas@sommarnojen.se eller 08-410 715 00

Nya Sommarnöjen på klassisk ö mitt i stan

En kall decembermorgon möttes 1800-talets och 2000-talets sommarnöjen på en ö mitt i Stockholm. Olika men ändå lika.

Decembererbjudande från Sommarnöjen.

Kom vinterstormar, för det gör ni. Kom hagel och väta och snö. Kom snubblande ungar, proppmätta kusiner och allsköns festprissar. 

Skärgårdsbesök för garantibesiktning

Två år senare åker vi tillbaka för garantibesiktning. Efter ungefär en halvtimmas bilfärd, i Stockholms skärgård, kommer vi fram till ett individuellt platsbyggt hus från Sommarnöjen. 

Sveriges första 30 kvadratmeter Attefallshus!

Med anledning av regeringens tankar på större Attefallshus visar Sommarnöjen nu ett koncept för kollektionen 2019, året då den nya lagen kan träda i kraft.

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required