Vill du bidra till att sprida Sommarnöjen över världen?

Sedan ett år tillbaka har vi satsat på utveckling av nya internationella kollektioner. Intresset från utländska media och konsumenter har varit stort. Från och med i höst förstärker vi organisationen och knyter till oss nya kompetenser och finansiärer.

Vi har haft en intensiv vår och färdigställt flera projekt som kommer att fotograferas och visas i höst. Samtidigt har vi investerat för att rusta oss för de kommande tio åren.

Vi har fått mycket internationell uppmärksamhet både för sommarhus i lågmäld skandinavisk stil och stilrena komplementhus och bastus i naturmaterial. För att kunna leverera husen färdigutrustade till platser över hela Europa har vi utvecklat ett eget byggsystem med innovativ design.

Den första av våra internationella kollektioner, Arjan Sauna, kommer att visas i september. En serie nya MiniHouse följer under hösten. De större husen lanseras under 2014. Medan Sommarnöjens platsbyggda hus ska hålla högsta möjliga nivå i material och uppförande ska de nya kollektionerna sätta en ny standard för prefabricerade hus.

Har du intresse av att arbeta med eller investera i en verksamhet som präglas av modern skandinavisk form, hantverksmässig produkton, komplex logistik och internationell marknadsföring är du välkommen att skriva en rad till tomas@sommarnojen.se.

Vi önskar dig en skön sensommar.

MER NYHETER

Vill du vara med och utveckla Sveriges mest spännande husföretag?

Sommarnöjen skapar vackra sommarhus för stadsbor som tycker om livet på landet. Vi växer snabbt och söker nu en affärsmässig person som vill vara med och utveckla vår verksamhet. 

Attefallshus till salu

Vi säljer nu vårt nuvarande visningshus för att lämna plats åt en ny modell.

Sommarnöjen när det är som bäst

Våra kunder är vår inspirationskälla när vi skapar hus. Under sommaren har vi haft en tävling där befintliga kunder har skickat in bilder på sina sommarhus så som de faktiskt används och upplevs. Vi har fått in många fina bilder på tomter utan hus, kreativ inredning och lata sommardagar på altanen. Nu är tävlingen avgjord och vi har valt två vinnare.

Sommaridyll

Vid strandkanten på idylliska Södermöja där det länge stått ett gammalt brygghus drömde familjen om ett boende nära havet. Väntan på bygglov och strandskyddsdispens tog sin tid men nu har familjen äntligen flyttat in i sitt fina sommarnöje.

Sommarerbjudande i vårt visningshus!

Beställ ditt Attefallshus i juli eller augusti så bjuder vi på bygganmälan (värde 9 900kr) och transport inom Stockholm (värde 30 000kr)

Sommardröm blir drömsommar på Värmdö.

Det är alltid lika kul när vi kan hjälpa våra kunder att förverkliga sina visioner. För paret på Värmdö var visionen tydlig, liksom att deras nya hus skulle vara färdigt lagom till sommarens poolfester. 

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required