Husvisning hos vår VD och premiär för nya inredningsstilen RÅ!

Välkommen på kvällsfika hos Sommarnöjens VD Choi Ping Woo.

Kom och upplev ett modernt sommarhus där varje yta är genomtänkt, praktisk och estetisk. Denna Sommar på 78 kvadratmeter har två sovrum och sovloft, allrum med kök och kamin och komplett badrum. Utvändigt gömmer det sig i naturen med sin träfasad i svarttjära, stora skjutglaspartier och svarta plåttak.

Interiört är huset resultatet av Choi Pings dröm om ett lättskött hus som åldras vackert - utan att kompromissa med äkta naturmaterial. Såhär beskriver hon tankarna bakom sitt hus:

- Vår lägenhet i stan är vit, så först och främst ville jag skilja på stan och landet. Jag ville förtydliga naturmaterialen genom att behandla materialen så lite som möjligt. Därav föll valet på oljad plywood och naturvaxat furugolv. Köket fick bli svart för att accentuera de svarta detaljerna i huset så som eluttag, strömbrytare och fönsterkarmar. Loftet är placerat över badrum och hall för att utnyttja fullhöjd i båda sovrummen. Badrummet är gjort extra rymligt. Innerdörrarna är gjorda av plywood med utfrästa grepp. Inredningen är av industriell karaktär och är därmed inte så känslig för slitage. Plywood är tåligt och jag tycker att det blir vackrare med åren.

När Choi Pings ideer mötte Sommarnöjens arkitekter skapades den nya inredningsstilen RÅ. Från och med april kan alla Sommarnöjens hus beställas med inredningsstilarna RÅ, REN och LUGN.

För mer information och anmälan till visningen, skriv en rad till Michaela@sommarnojen.se

MER NYHETER

Följ med Sommarnöjen på söndagsvisning!

Välkommen på husvisning och eftermiddagsfika hos en av våra kunder i Danderyd. 

Välkommen till stora husvisningsdagen!

Kom och möt våren med Sommarnöjen över en fika och boule. På plats finns två visningshus i olika stilar, men som alla våra hus är de byggda i naturmaterial av högsta kvalitet. Du kan även kika in i vårt nya bastuhus på 7,5 kvadratmeter.

Två unika chanser till visning på Värmdö!

Varmt välkomna på kvällsfika hos en av Sommarnöjens kunder den 10 och 15 april.

Nya visninghus och öppetider i påsk.

På Attefallsdagen förra helgen presenterade Sommarnöjen ett klassiskt och ett modernt utformat Attefallshus. På scen berättade Sommarnöjens grundare Tomas Tjajkovski om vår nya kollektion av Attefallshus och våra tre nya inredningsstilar. Tack till alla som kom förbi för att träffa oss.

Välkommen till Attefallsdagen!

Attefallsdagen går av stapeln Lördag 17 mars kl 11.00 - 16.00 på Nybygget vid Arlanda. Besök våra tre nya hus och träffa våra medarbetare över en kaffe och berätta om dina hustankar!

Kvinnorna bakom Sommarnöjens nya satsning

Efterfrågan på Sommarnöjens vackra nyckelfärdiga fritidshus och Attefallshus ökade betydligt under 2017. För att möta behoven förstärker företaget sina kollektioner och sin personalstyrka. Som en del av satsningen tillträder Choi Ping Woo som VD. Maria Santos Vogt anställs som marknadschef och Michaela Liebhardt som kundansvarig.

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required