Passionerat hantverk

Igår gjorde vår byggansvarige en av sina många turer genom skärgården. En kylig färd med skoter och svävare över tysta och frusna landskap. Ibland bröts lugnet av aktivitet. Som oaser låg byggplatserna där våra arbetslag verkar vintern genom. Deras passion är nyckeln till våra hus.

Hur skapas en riktigt bra krog? Kanske genom att finna recept som tilltalar gästerna. Hitta de bästa råvarorna. Planera arbetet så att de olika momenten sker i rätt ordning. Tillaga alla råvaror varsamt. Och servera dem utan att slarva med detaljerna. Men för att verkligen lyckas är det lika viktigt att alla på krogen kan sitt yrke, trivs med att jobba ihop och brinner för att skapa något bra.

Vi lägger stor vikt vid att skapa effektiva arbetslag på våra byggen. Eftersom vi bygger på ensliga ställen under kalla vintermånader måste också människorna fungera ihop. De lever nära varandra under hela veckor och jobbet blir mycket bättre om de också gillar varandra.

Varje arbetslag rymmer den kompetens som projektet kräver. Samtidigt är vår erfarenhet är att små team fungerar allra bäst. Alla hjälper varandra och känner ansvar för helheten.

Vi följer upp varje bygge regelbundet, går igenom erfarenheter och planerar närmaste tidens arbete. Samtidigt ska varje arbetslag och varje yrkesman känna trygghet i att få ta egna beslut på plats.

När vi förverkligar våra kunders lantställen är arkitektur den delikata förrätten.  Huvudrätten består av disciplinerat slit och praktisk problemlösning. Efterrätten är till för kunden att njuta av.

 

MER NYHETER

Sommardröm blir drömsommar på Värmdö.

Det är alltid lika kul när vi kan hjälpa våra kunder att förverkliga sina visioner. För paret på Värmdö var visionen tydlig, liksom att deras nya hus skulle vara färdigt lagom till sommarens poolfester. 

Filmen om Sommarnöjen

En kortfilm om hur Sommarnöjen kom till och varför. Skapad av dokumentärfilmaren Gabriella Bier Sandegård.

Sommarnöjen 2.0

I slutet på förra veckan lanserade vi vår helt nya hemsida och ett vidareutvecklat sortiment av sommarhus och Attefallshus. Vi presenterade också Filmen om Sommarnöjen - en kort dokumentär som berättar om hur vi kom till. 

2017 års modell av c/o 25

Förra helgen visade vi 2017 års modell av c/o 25 på Nybyggets Attefallsdag. Det var roligt att se så många nyfikna på plats och ta del av era tankar, drömmar och idéer.

Sveriges finaste Attefallshus visas 22 april

Upplev årets modell av vår klassiska c/o 25 och få goda råd av våra medarbetare. Kom till Nybygget vid Arlanda kl 11-15.

Det vackra ligger i det enkla

Årets Stockholm Furniture and Light Fair fångade tiden med klassiska former och obehandlat träd. 

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required