Passionerat hantverk

Igår gjorde vår byggansvarige en av sina många turer genom skärgården. En kylig färd med skoter och svävare över tysta och frusna landskap. Ibland bröts lugnet av aktivitet. Som oaser låg byggplatserna där våra arbetslag verkar vintern genom. Deras passion är nyckeln till våra hus.

Hur skapas en riktigt bra krog? Kanske genom att finna recept som tilltalar gästerna. Hitta de bästa råvarorna. Planera arbetet så att de olika momenten sker i rätt ordning. Tillaga alla råvaror varsamt. Och servera dem utan att slarva med detaljerna. Men för att verkligen lyckas är det lika viktigt att alla på krogen kan sitt yrke, trivs med att jobba ihop och brinner för att skapa något bra.

Vi lägger stor vikt vid att skapa effektiva arbetslag på våra byggen. Eftersom vi bygger på ensliga ställen under kalla vintermånader måste också människorna fungera ihop. De lever nära varandra under hela veckor och jobbet blir mycket bättre om de också gillar varandra.

Varje arbetslag rymmer den kompetens som projektet kräver. Samtidigt är vår erfarenhet är att små team fungerar allra bäst. Alla hjälper varandra och känner ansvar för helheten.

Vi följer upp varje bygge regelbundet, går igenom erfarenheter och planerar närmaste tidens arbete. Samtidigt ska varje arbetslag och varje yrkesman känna trygghet i att få ta egna beslut på plats.

När vi förverkligar våra kunders lantställen är arkitektur den delikata förrätten.  Huvudrätten består av disciplinerat slit och praktisk problemlösning. Efterrätten är till för kunden att njuta av.

 

MER NYHETER

Följ med Sommarnöjen på söndagsvisning!

Välkommen på husvisning och eftermiddagsfika hos en av våra kunder i Danderyd. 

Välkommen till stora husvisningsdagen!

Kom och möt våren med Sommarnöjen över en fika och boule. På plats finns två visningshus i olika stilar, men som alla våra hus är de byggda i naturmaterial av högsta kvalitet. Du kan även kika in i vårt nya bastuhus på 7,5 kvadratmeter.

Två unika chanser till visning på Värmdö!

Varmt välkomna på kvällsfika hos en av Sommarnöjens kunder den 10 och 15 april.

Nya visninghus och öppetider i påsk.

På Attefallsdagen förra helgen presenterade Sommarnöjen ett klassiskt och ett modernt utformat Attefallshus. På scen berättade Sommarnöjens grundare Tomas Tjajkovski om vår nya kollektion av Attefallshus och våra tre nya inredningsstilar. Tack till alla som kom förbi för att träffa oss.

Husvisning hos vår VD och premiär för nya inredningsstilen RÅ!

Välkommen på kvällsfika hos Sommarnöjens VD Choi Ping Woo.

Välkommen till Attefallsdagen!

Attefallsdagen går av stapeln Lördag 17 mars kl 11.00 - 16.00 på Nybygget vid Arlanda. Besök våra tre nya hus och träffa våra medarbetare över en kaffe och berätta om dina hustankar!

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required