Passionerat hantverk

Igår gjorde vår byggansvarige en av sina många turer genom skärgården. En kylig färd med skoter och svävare över tysta och frusna landskap. Ibland bröts lugnet av aktivitet. Som oaser låg byggplatserna där våra arbetslag verkar vintern genom. Deras passion är nyckeln till våra hus.

Hur skapas en riktigt bra krog? Kanske genom att finna recept som tilltalar gästerna. Hitta de bästa råvarorna. Planera arbetet så att de olika momenten sker i rätt ordning. Tillaga alla råvaror varsamt. Och servera dem utan att slarva med detaljerna. Men för att verkligen lyckas är det lika viktigt att alla på krogen kan sitt yrke, trivs med att jobba ihop och brinner för att skapa något bra.

Vi lägger stor vikt vid att skapa effektiva arbetslag på våra byggen. Eftersom vi bygger på ensliga ställen under kalla vintermånader måste också människorna fungera ihop. De lever nära varandra under hela veckor och jobbet blir mycket bättre om de också gillar varandra.

Varje arbetslag rymmer den kompetens som projektet kräver. Samtidigt är vår erfarenhet är att små team fungerar allra bäst. Alla hjälper varandra och känner ansvar för helheten.

Vi följer upp varje bygge regelbundet, går igenom erfarenheter och planerar närmaste tidens arbete. Samtidigt ska varje arbetslag och varje yrkesman känna trygghet i att få ta egna beslut på plats.

När vi förverkligar våra kunders lantställen är arkitektur den delikata förrätten.  Huvudrätten består av disciplinerat slit och praktisk problemlösning. Efterrätten är till för kunden att njuta av.

 

MER NYHETER

Skärgårdsbesök för garantibesiktning

Två år senare åker vi tillbaka för garantibesiktning. Efter ungefär en halvtimmas bilfärd, i Stockholms skärgård, kommer vi fram till ett individuellt platsbyggt hus från Sommarnöjen. 

Sveriges första 30 kvadratmeter Attefallshus!

Med anledning av regeringens tankar på större Attefallshus visar Sommarnöjen nu ett koncept för kollektionen 2019, året då den nya lagen kan träda i kraft.

Vill du vara med och utveckla Sveriges mest spännande husföretag?

Sommarnöjen skapar vackra sommarhus för stadsbor som tycker om livet på landet. Vi växer snabbt och söker nu en affärsmässig person som vill vara med och utveckla vår verksamhet. 

Attefallshus till salu

Vi säljer nu vårt nuvarande visningshus för att lämna plats åt en ny modell. 

Sommarnöjen när det är som bäst

Våra kunder är vår inspirationskälla när vi skapar hus. Under sommaren har vi haft en tävling där befintliga kunder har skickat in bilder på sina sommarhus så som de faktiskt används och upplevs. Vi har fått in många fina bilder på tomter utan hus, kreativ inredning och lata sommardagar på altanen. Nu är tävlingen avgjord och vi har valt två vinnare.

Sommaridyll

Vid strandkanten på idylliska Södermöja där det länge stått ett gammalt brygghus drömde familjen om ett boende nära havet. Väntan på bygglov och strandskyddsdispens tog sin tid men nu har familjen äntligen flyttat in i sitt fina sommarnöje.

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required