Ge bort ett Attefallshus i jul

Ge någon du tycker riktigt mycket om ett eget hus. Med nya Attefallsreglerna kan du utan bygglov få ett riktigt hus vid villan eller på lantstället. Till en kostnad från 1.273 kr per månad* med vårt julerbjudande.

En egen bostad för ditt tonårsbarn? Ett poolhus med bastu för alla ­vänner? En ­yogastudio för din man? Ett gästhus för svärmor? Ett ­kontor för ditt företag? Ett gym för din fru? Eller ett tankerum för dig själv?

  • Arkitektur och kvalitet. Vi hjälper vi dig att skapa ett eget uttryck för ditt nya hus. Ett vackert inre med smarta detaljer och ett yttre i harmoni med ­omgivningen.
  • Allt ingår. Vi förbereder grund och anslutningar. ­Lyfter ner huset helt färdigt med en kran. Klart för inflyttning samma dag. Utan ­åverkan på tomten.
  • Ökar fastighetens värde. Du får ett nytt hus från ­Sommarnöjen från 1.273 kr per månad. Hyr du ut ­huset blir ­hyran därutöver ditt överskott. ­Dessutom får du Rot-avdrag på markarbeten och ­anslutningar till huset.

Julerbjudande

När du beställer ditt Attefallshus innan 15 ­januari bjuder vi på transporten hem till dig (värde 10–20.000 kr) och ­bygganmälan (8.000 kr) helt utan kostnad. 

*Månadskostnaden 1.273 kr är beräknad på grundpris för nyckel­färdig c/o 25 i låg version med ­modernt sadeltak, inklusive transport, normalt kranlyft, plintgrund och bygg­anmälan. Summa 364.000 kr ­inklusive moms. Vid bolån med 2,22 % ­ränta blir månads­kostnaden 667 kr för ränta efter ­skatte­reduktion och 606 kr för ­amortering.

MER NYHETER

Nya Sommarnöjen på klassisk ö mitt i stan

En kall decembermorgon möttes 1800-talets och 2000-talets sommarnöjen på en ö mitt i Stockholm. Olika men ändå lika.

Decembererbjudande från Sommarnöjen.

Kom vinterstormar, för det gör ni. Kom hagel och väta och snö. Kom snubblande ungar, proppmätta kusiner och allsköns festprissar. 

Skärgårdsbesök för garantibesiktning

Två år senare åker vi tillbaka för garantibesiktning. Efter ungefär en halvtimmas bilfärd, i Stockholms skärgård, kommer vi fram till ett individuellt platsbyggt hus från Sommarnöjen. 

Sveriges första 30 kvadratmeter Attefallshus!

Med anledning av regeringens tankar på större Attefallshus visar Sommarnöjen nu ett koncept för kollektionen 2019, året då den nya lagen kan träda i kraft.

Attefallshus till salu

Vi säljer nu vårt nuvarande visningshus för att lämna plats åt en ny modell. 

Sommarnöjen när det är som bäst

Våra kunder är vår inspirationskälla när vi skapar hus. Under sommaren har vi haft en tävling där befintliga kunder har skickat in bilder på sina sommarhus så som de faktiskt används och upplevs. Vi har fått in många fina bilder på tomter utan hus, kreativ inredning och lata sommardagar på altanen. Nu är tävlingen avgjord och vi har valt två vinnare.

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required