Ge bort ett Attefallshus i jul

Ge någon du tycker riktigt mycket om ett eget hus. Med nya Attefallsreglerna kan du utan bygglov få ett riktigt hus vid villan eller på lantstället. Till en kostnad från 1.273 kr per månad* med vårt julerbjudande.

En egen bostad för ditt tonårsbarn? Ett poolhus med bastu för alla ­vänner? En ­yogastudio för din man? Ett gästhus för svärmor? Ett ­kontor för ditt företag? Ett gym för din fru? Eller ett tankerum för dig själv?

  • Arkitektur och kvalitet. Vi hjälper vi dig att skapa ett eget uttryck för ditt nya hus. Ett vackert inre med smarta detaljer och ett yttre i harmoni med ­omgivningen.
  • Allt ingår. Vi förbereder grund och anslutningar. ­Lyfter ner huset helt färdigt med en kran. Klart för inflyttning samma dag. Utan ­åverkan på tomten.
  • Ökar fastighetens värde. Du får ett nytt hus från ­Sommarnöjen från 1.273 kr per månad. Hyr du ut ­huset blir ­hyran därutöver ditt överskott. ­Dessutom får du Rot-avdrag på markarbeten och ­anslutningar till huset.

Julerbjudande

När du beställer ditt Attefallshus innan 15 ­januari bjuder vi på transporten hem till dig (värde 10–20.000 kr) och ­bygganmälan (8.000 kr) helt utan kostnad. 

*Månadskostnaden 1.273 kr är beräknad på grundpris för nyckel­färdig c/o 25 i låg version med ­modernt sadeltak, inklusive transport, normalt kranlyft, plintgrund och bygg­anmälan. Summa 364.000 kr ­inklusive moms. Vid bolån med 2,22 % ­ränta blir månads­kostnaden 667 kr för ränta efter ­skatte­reduktion och 606 kr för ­amortering.

MER NYHETER

Sommarerbjudande i vårt visningshus!

Beställ ditt Attefallshus i juli eller augusti så bjuder vi på bygganmälan (värde 9 900kr) och transport inom Stockholm (värde 30 000kr)

Sommardröm blir drömsommar på Värmdö.

Det är alltid lika kul när vi kan hjälpa våra kunder att förverkliga sina visioner. För paret på Värmdö var visionen tydlig, liksom att deras nya hus skulle vara färdigt lagom till sommarens poolfester. 

Filmen om Sommarnöjen

En kortfilm om hur Sommarnöjen kom till och varför. Skapad av dokumentärfilmaren Gabriella Bier Sandegård.

Sommarnöjen 2.0

I slutet på förra veckan lanserade vi vår helt nya hemsida och ett vidareutvecklat sortiment av sommarhus och Attefallshus. Vi presenterade också Filmen om Sommarnöjen - en kort dokumentär som berättar om hur vi kom till. 

2017 års modell av c/o 25

Förra helgen visade vi 2017 års modell av c/o 25 på Nybyggets Attefallsdag. Det var roligt att se så många nyfikna på plats och ta del av era tankar, drömmar och idéer.

Sveriges finaste Attefallshus visas 22 april

Upplev årets modell av vår klassiska c/o 25 och få goda råd av våra medarbetare. Kom till Nybygget vid Arlanda kl 11-15.

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required