Premiär för våra tidlösa möbler och accessoarer

Efter vår mest intensiva sommar hittills där vi slutförde tio sommarhus förbereder vi oss nu för hösten. En nyhet är att vi börjar sälja möbler och accessoarer som harmoniserar med våra hus. Och även kan passa i våningen eller villan.

Hos Sommarnöjen på Sankt Eriksgatan 112 kan du nu upptäcka ännu mer än våra lantställen och sommarhus.

Vi har skapat en utställning med de finaste möblerna från gotländska G.A.D. Enkla former och högsta kvalitet i naturmaterial som ljust trä, kalksten, granit och fårskinn.

Som komplement till möblerna har vi tagit in en serie helt nya och utomordentligt vackra föremål i betong från Visby Design Group. Ljusstakar, oljelampor, skålar och krukor i massiv betong i nyanser av vitt och grått. Originella och mycket uppskattade som presenter.

Precis som våra hus är möblerna och accessoarerna tidlöst formgivna och klarar tidens slitage väl. Nu kan du köpa dem direkt genom oss och få sakkunniga råd och smaktips. Tack vare vårt nära samarbete med tillverkaren kan vi också hjälpa till och skapa hela inredningar och möbler i individuella utföranden.

Ring eller maila oss för att boka en besökstid som passar dig. Eller kom förbi spontant tisdagar eller torsdagar mellan kl 12.00 och 16.00 då vi alltid är på plats!

MER NYHETER

Skärgårdsbesök för garantibesiktning

Två år senare åker vi tillbaka för garantibesiktning. Efter ungefär en halvtimmas bilfärd, i Stockholms skärgård, kommer vi fram till ett individuellt platsbyggt hus från Sommarnöjen. 

Sveriges första 30 kvadratmeter Attefallshus!

Med anledning av regeringens tankar på större Attefallshus visar Sommarnöjen nu ett koncept för kollektionen 2019, året då den nya lagen kan träda i kraft.

Vill du vara med och utveckla Sveriges mest spännande husföretag?

Sommarnöjen skapar vackra sommarhus för stadsbor som tycker om livet på landet. Vi växer snabbt och söker nu en affärsmässig person som vill vara med och utveckla vår verksamhet. 

Attefallshus till salu

Vi säljer nu vårt nuvarande visningshus för att lämna plats åt en ny modell. 

Sommarnöjen när det är som bäst

Våra kunder är vår inspirationskälla när vi skapar hus. Under sommaren har vi haft en tävling där befintliga kunder har skickat in bilder på sina sommarhus så som de faktiskt används och upplevs. Vi har fått in många fina bilder på tomter utan hus, kreativ inredning och lata sommardagar på altanen. Nu är tävlingen avgjord och vi har valt två vinnare.

Sommaridyll

Vid strandkanten på idylliska Södermöja där det länge stått ett gammalt brygghus drömde familjen om ett boende nära havet. Väntan på bygglov och strandskyddsdispens tog sin tid men nu har familjen äntligen flyttat in i sitt fina sommarnöje.

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required