Förfinade interiörer

Nu höjer vi nivån på våra inredningar ytterligare en nivå. Efter sex månaders arbete med våra arkitekter och utvärdering av leverantörer av allt från trägolv till tvättmaskiner, mattor till matstolar presenterar vi nu vidareutvecklade interiörer i våra hus.

Ett fungerande sommarhus är mer än en vacker yta och fina saker. För att den rätta känslan ska infinna sig är det viktigt att det finns en bärande idé bakom så att helheten blir mer än delarna. Därför har vi arbetat hårt med att finna lugna material som passar ihop. Och som åldras med värdighet.

Massiva trägolv med hög finish kvalitet, Ölandssten av utvald kvalitet, outslitliga Mieleprodukter och snickeribyggd förvaring bidrar till att Sommarnöjens hus inte riktigt går att jämföra med andra. Läs mer.

MER NYHETER

Sveriges första 30 kvadratmeter Attefallshus!

Med anledning av regeringens tankar på större Attefallshus visar Sommarnöjen nu ett koncept för kollektionen 2019, året då den nya lagen kan träda i kraft.

Vill du vara med och utveckla Sveriges mest spännande husföretag?

Sommarnöjen skapar vackra sommarhus för stadsbor som tycker om livet på landet. Vi växer snabbt och söker nu en affärsmässig person som vill vara med och utveckla vår verksamhet. 

Attefallshus till salu

Vi säljer nu vårt nuvarande visningshus för att lämna plats åt en ny modell. 

Sommarnöjen när det är som bäst

Våra kunder är vår inspirationskälla när vi skapar hus. Under sommaren har vi haft en tävling där befintliga kunder har skickat in bilder på sina sommarhus så som de faktiskt används och upplevs. Vi har fått in många fina bilder på tomter utan hus, kreativ inredning och lata sommardagar på altanen. Nu är tävlingen avgjord och vi har valt två vinnare.

Sommaridyll

Vid strandkanten på idylliska Södermöja där det länge stått ett gammalt brygghus drömde familjen om ett boende nära havet. Väntan på bygglov och strandskyddsdispens tog sin tid men nu har familjen äntligen flyttat in i sitt fina sommarnöje.

Sommarerbjudande i vårt visningshus!

Beställ ditt Attefallshus i juli eller augusti så bjuder vi på bygganmälan (värde 9 900kr) och transport inom Stockholm (värde 30 000kr)

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required