Renässanskvinna till Sommarnöjen

Vi välkomnar arkitekt Erika Wolters som ny medarbetare. Erikas kompetens spänner över arkitektur, konst, hantverk och mode. Nu får vi ännu bättre möjlighet att forma våra hus efter beställarnas tankar och låta varje projekt rymma det lilla extra.

Erika tar med sig erfarenheter från intressanta arkitektkontor som Urban Design, Equator, YAJ och AIX. Hon har skapat ett flertal privata sommarhus i trä och deltagit i redaktionsrådet för tidningen Trä som bevakar träarkitektur.

Vi valde Erika för hennes förmåga att kombinera praktiskt hantverk med konceptuell problemlösning. Hon har bland annat skapat kompakta och flyttbara moduler för att förtäta staden och en konfessionsfri ceremonilokal för eftertanke och samtal där religiösa symboler ersatts med vatten i olika former.

Vid sidan av sin examen från Arkitektskolan vid KTH i Stockholm har Erika studerat konst och hantverk. Hennes Bord med spricka är inspirerat av japanska tekniken Kintsugi där trasigt porslin lagas med guld – men här handlar om kopparplåt som fälls in i massiv asp. Insecta består av fantasieggande insekter i smitt järn med mässings- och koppardetaljer.

Erika har också studerat Fashion Accessory Design vid S:t Martin School of Art and Design i London och arbetat för Peak Performance.

När ni tar kontakt med oss finns goda chanser att ni får möta Erika.

MER NYHETER

Följ med Sommarnöjen på söndagsvisning!

Välkommen på husvisning och eftermiddagsfika hos en av våra kunder i Danderyd. 

Välkommen till stora husvisningsdagen!

Kom och möt våren med Sommarnöjen över en fika och boule. På plats finns två visningshus i olika stilar, men som alla våra hus är de byggda i naturmaterial av högsta kvalitet. Du kan även kika in i vårt nya bastuhus på 7,5 kvadratmeter.

Två unika chanser till visning på Värmdö!

Varmt välkomna på kvällsfika hos en av Sommarnöjens kunder den 10 och 15 april.

Nya visninghus och öppetider i påsk.

På Attefallsdagen förra helgen presenterade Sommarnöjen ett klassiskt och ett modernt utformat Attefallshus. På scen berättade Sommarnöjens grundare Tomas Tjajkovski om vår nya kollektion av Attefallshus och våra tre nya inredningsstilar. Tack till alla som kom förbi för att träffa oss.

Husvisning hos vår VD och premiär för nya inredningsstilen RÅ!

Välkommen på kvällsfika hos Sommarnöjens VD Choi Ping Woo.

Välkommen till Attefallsdagen!

Attefallsdagen går av stapeln Lördag 17 mars kl 11.00 - 16.00 på Nybygget vid Arlanda. Besök våra tre nya hus och träffa våra medarbetare över en kaffe och berätta om dina hustankar!

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required