Renässanskvinna till Sommarnöjen

Vi välkomnar arkitekt Erika Wolters som ny medarbetare. Erikas kompetens spänner över arkitektur, konst, hantverk och mode. Nu får vi ännu bättre möjlighet att forma våra hus efter beställarnas tankar och låta varje projekt rymma det lilla extra.

Erika tar med sig erfarenheter från intressanta arkitektkontor som Urban Design, Equator, YAJ och AIX. Hon har skapat ett flertal privata sommarhus i trä och deltagit i redaktionsrådet för tidningen Trä som bevakar träarkitektur.

Vi valde Erika för hennes förmåga att kombinera praktiskt hantverk med konceptuell problemlösning. Hon har bland annat skapat kompakta och flyttbara moduler för att förtäta staden och en konfessionsfri ceremonilokal för eftertanke och samtal där religiösa symboler ersatts med vatten i olika former.

Vid sidan av sin examen från Arkitektskolan vid KTH i Stockholm har Erika studerat konst och hantverk. Hennes Bord med spricka är inspirerat av japanska tekniken Kintsugi där trasigt porslin lagas med guld – men här handlar om kopparplåt som fälls in i massiv asp. Insecta består av fantasieggande insekter i smitt järn med mässings- och koppardetaljer.

Erika har också studerat Fashion Accessory Design vid S:t Martin School of Art and Design i London och arbetat för Peak Performance.

När ni tar kontakt med oss finns goda chanser att ni får möta Erika.

MER NYHETER

Sommardröm blir drömsommar på Värmdö.

Det är alltid lika kul när vi kan hjälpa våra kunder att förverkliga sina visioner. För paret på Värmdö var visionen tydlig, liksom att deras nya hus skulle vara färdigt lagom till sommarens poolfester. 

Filmen om Sommarnöjen

En kortfilm om hur Sommarnöjen kom till och varför. Skapad av dokumentärfilmaren Gabriella Bier Sandegård.

Sommarnöjen 2.0

I slutet på förra veckan lanserade vi vår helt nya hemsida och ett vidareutvecklat sortiment av sommarhus och Attefallshus. Vi presenterade också Filmen om Sommarnöjen - en kort dokumentär som berättar om hur vi kom till. 

2017 års modell av c/o 25

Förra helgen visade vi 2017 års modell av c/o 25 på Nybyggets Attefallsdag. Det var roligt att se så många nyfikna på plats och ta del av era tankar, drömmar och idéer.

Sveriges finaste Attefallshus visas 22 april

Upplev årets modell av vår klassiska c/o 25 och få goda råd av våra medarbetare. Kom till Nybygget vid Arlanda kl 11-15.

Det vackra ligger i det enkla

Årets Stockholm Furniture and Light Fair fångade tiden med klassiska former och obehandlat träd. 

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required