Ert privata värdshus på landet

Hur hinner man ikapp sig själv, umgås med barnen, bygger och planterar, gör utflykter och picknics och hittar tillbaks till sin älskade?

Hur hinner man bada, fiska och läsa julböckerna, dricka och äta ohälsosamt mycket och få tid över för att jogga?

När syskonen med barn hälsar på, svärföräldrarna stannar i dagar och grannarna hänger kvar. När bästisen från förr kommer förbi med sin familj. Och när halva dagarna går åt till att handla, laga mat, diska, städa, packa upp och bädda. Välkommen till fyra veckors semester på landet!

Sommaren är tiden där vi ska göra allt vi inte hinner under vinterhalvåret, och mer därtill. För många går inte ekvationen ihop. Det är delvis denna verklighet vi måste tänka på när vi ritar framtidens sommarnöje.

Nyckeln till att få våra sommardrömmar uppfyllda är inte att försöka ändra på vårt beteende. Det är istället att planera och bygga ett hus som inta bara underlättar, utan även stimulerar och inbjuder till socialt umgänge.

Så föddes idén om sommarnöjet som ett värdshus. Givetvis fungerar det även för den som bara söker lugn med familjen.

Läs mer om de unika värdshus som vi skapat tillsammans med Waldemarson Berglund Arkitekter

MER NYHETER

Nya Sommarnöjen på klassisk ö mitt i stan

En kall decembermorgon möttes 1800-talets och 2000-talets sommarnöjen på en ö mitt i Stockholm. Olika men ändå lika.

Decembererbjudande från Sommarnöjen.

Kom vinterstormar, för det gör ni. Kom hagel och väta och snö. Kom snubblande ungar, proppmätta kusiner och allsköns festprissar. 

Skärgårdsbesök för garantibesiktning

Två år senare åker vi tillbaka för garantibesiktning. Efter ungefär en halvtimmas bilfärd, i Stockholms skärgård, kommer vi fram till ett individuellt platsbyggt hus från Sommarnöjen. 

Sveriges första 30 kvadratmeter Attefallshus!

Med anledning av regeringens tankar på större Attefallshus visar Sommarnöjen nu ett koncept för kollektionen 2019, året då den nya lagen kan träda i kraft.

Attefallshus till salu

Vi säljer nu vårt nuvarande visningshus för att lämna plats åt en ny modell. 

Sommarnöjen när det är som bäst

Våra kunder är vår inspirationskälla när vi skapar hus. Under sommaren har vi haft en tävling där befintliga kunder har skickat in bilder på sina sommarhus så som de faktiskt används och upplevs. Vi har fått in många fina bilder på tomter utan hus, kreativ inredning och lata sommardagar på altanen. Nu är tävlingen avgjord och vi har valt två vinnare.

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required