Ert privata värdshus på landet

Hur hinner man ikapp sig själv, umgås med barnen, bygger och planterar, gör utflykter och picknics och hittar tillbaks till sin älskade?

Hur hinner man bada, fiska och läsa julböckerna, dricka och äta ohälsosamt mycket och få tid över för att jogga?

När syskonen med barn hälsar på, svärföräldrarna stannar i dagar och grannarna hänger kvar. När bästisen från förr kommer förbi med sin familj. Och när halva dagarna går åt till att handla, laga mat, diska, städa, packa upp och bädda. Välkommen till fyra veckors semester på landet!

Sommaren är tiden där vi ska göra allt vi inte hinner under vinterhalvåret, och mer därtill. För många går inte ekvationen ihop. Det är delvis denna verklighet vi måste tänka på när vi ritar framtidens sommarnöje.

Nyckeln till att få våra sommardrömmar uppfyllda är inte att försöka ändra på vårt beteende. Det är istället att planera och bygga ett hus som inta bara underlättar, utan även stimulerar och inbjuder till socialt umgänge.

Så föddes idén om sommarnöjet som ett värdshus. Givetvis fungerar det även för den som bara söker lugn med familjen.

Läs mer om de unika värdshus som vi skapat tillsammans med Waldemarson Berglund Arkitekter

MER NYHETER

Sommaridyll

Vid strandkanten på idylliska Södermöja där det länge stått ett gammalt brygghus drömde familjen om ett boende nära havet. Väntan på bygglov och strandskyddsdispens tog sin tid men nu har familjen äntligen flyttat in i sitt fina sommarnöje.

Sommarerbjudande i vårt visningshus!

Beställ ditt Attefallshus i juli eller augusti så bjuder vi på bygganmälan (värde 9 900kr) och transport inom Stockholm (värde 30 000kr)

Sommardröm blir drömsommar på Värmdö.

Det är alltid lika kul när vi kan hjälpa våra kunder att förverkliga sina visioner. För paret på Värmdö var visionen tydlig, liksom att deras nya hus skulle vara färdigt lagom till sommarens poolfester. 

Filmen om Sommarnöjen

En kortfilm om hur Sommarnöjen kom till och varför. Skapad av dokumentärfilmaren Gabriella Bier Sandegård.

Sommarnöjen 2.0

I slutet på förra veckan lanserade vi vår helt nya hemsida och ett vidareutvecklat sortiment av sommarhus och Attefallshus. Vi presenterade också Filmen om Sommarnöjen - en kort dokumentär som berättar om hur vi kom till. 

2017 års modell av c/o 25

Förra helgen visade vi 2017 års modell av c/o 25 på Nybyggets Attefallsdag. Det var roligt att se så många nyfikna på plats och ta del av era tankar, drömmar och idéer.

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required