Den 24 maj står dina drömmars lantställe i Åkersberga.

Välkommen till Stora Säby Gård i Åkersberga den 24 maj kl 11-16. Vi ger råd om hur ditt lantställe kan förnyas till nästa sommar. Du får se se Sveriges första bygglovsfria hus på 25 kvm och vårens nyheter från vår partner Olsons Utemöbler. Och smaka lite delikatesser.

Våren nalkas och det börjar bli hög tid att tänka på sommarstället. Är det kanske dags att bygga till eller bygga om? Bättre brygga, vatten eller avlopp? Eller ett nytt hus?

Oavsett dina planer kan det betyda månader med arkitekter, bygglovshandläggare, hantverkare, materialval, inköp, transporter och bokningar. Och samordning däremellan.

Denna vecka har vi inspekterat husen som vi färdigställer till sommaren.  De som snart flyttar in tog kontakt med oss för ett år sedan med en önskan om ett individuellt hus till nästa midsommar. Besök oss i Åkersberga så kan vi resonera om vad som kan stå hos er nästa år.

Det högra huset ovan är på 140 kvm ersätter det gamla vänstra huset på 40 kvm som nu rivs. Sommarnöjen ansvarar för arkitektur och bygglov och genomför bygget från start till mål.

MER NYHETER

Skärgårdsbesök för garantibesiktning

Två år senare åker vi tillbaka för garantibesiktning. Efter ungefär en halvtimmas bilfärd, i Stockholms skärgård, kommer vi fram till ett individuellt platsbyggt hus från Sommarnöjen. 

Sveriges första 30 kvadratmeter Attefallshus!

Med anledning av regeringens tankar på större Attefallshus visar Sommarnöjen nu ett koncept för kollektionen 2019, året då den nya lagen kan träda i kraft.

Vill du vara med och utveckla Sveriges mest spännande husföretag?

Sommarnöjen skapar vackra sommarhus för stadsbor som tycker om livet på landet. Vi växer snabbt och söker nu en affärsmässig person som vill vara med och utveckla vår verksamhet. 

Attefallshus till salu

Vi säljer nu vårt nuvarande visningshus för att lämna plats åt en ny modell. 

Sommarnöjen när det är som bäst

Våra kunder är vår inspirationskälla när vi skapar hus. Under sommaren har vi haft en tävling där befintliga kunder har skickat in bilder på sina sommarhus så som de faktiskt används och upplevs. Vi har fått in många fina bilder på tomter utan hus, kreativ inredning och lata sommardagar på altanen. Nu är tävlingen avgjord och vi har valt två vinnare.

Sommaridyll

Vid strandkanten på idylliska Södermöja där det länge stått ett gammalt brygghus drömde familjen om ett boende nära havet. Väntan på bygglov och strandskyddsdispens tog sin tid men nu har familjen äntligen flyttat in i sitt fina sommarnöje.

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required