Den 24 maj står dina drömmars lantställe i Åkersberga.

Välkommen till Stora Säby Gård i Åkersberga den 24 maj kl 11-16. Vi ger råd om hur ditt lantställe kan förnyas till nästa sommar. Du får se se Sveriges första bygglovsfria hus på 25 kvm och vårens nyheter från vår partner Olsons Utemöbler. Och smaka lite delikatesser.

Våren nalkas och det börjar bli hög tid att tänka på sommarstället. Är det kanske dags att bygga till eller bygga om? Bättre brygga, vatten eller avlopp? Eller ett nytt hus?

Oavsett dina planer kan det betyda månader med arkitekter, bygglovshandläggare, hantverkare, materialval, inköp, transporter och bokningar. Och samordning däremellan.

Denna vecka har vi inspekterat husen som vi färdigställer till sommaren.  De som snart flyttar in tog kontakt med oss för ett år sedan med en önskan om ett individuellt hus till nästa midsommar. Besök oss i Åkersberga så kan vi resonera om vad som kan stå hos er nästa år.

Det högra huset ovan är på 140 kvm ersätter det gamla vänstra huset på 40 kvm som nu rivs. Sommarnöjen ansvarar för arkitektur och bygglov och genomför bygget från start till mål.

MER NYHETER

Följ med Sommarnöjen på söndagsvisning!

Välkommen på husvisning och eftermiddagsfika hos en av våra kunder i Danderyd. 

Välkommen till stora husvisningsdagen!

Kom och möt våren med Sommarnöjen över en fika och boule. På plats finns två visningshus i olika stilar, men som alla våra hus är de byggda i naturmaterial av högsta kvalitet. Du kan även kika in i vårt nya bastuhus på 7,5 kvadratmeter.

Två unika chanser till visning på Värmdö!

Varmt välkomna på kvällsfika hos en av Sommarnöjens kunder den 10 och 15 april.

Nya visninghus och öppetider i påsk.

På Attefallsdagen förra helgen presenterade Sommarnöjen ett klassiskt och ett modernt utformat Attefallshus. På scen berättade Sommarnöjens grundare Tomas Tjajkovski om vår nya kollektion av Attefallshus och våra tre nya inredningsstilar. Tack till alla som kom förbi för att träffa oss.

Husvisning hos vår VD och premiär för nya inredningsstilen RÅ!

Välkommen på kvällsfika hos Sommarnöjens VD Choi Ping Woo.

Välkommen till Attefallsdagen!

Attefallsdagen går av stapeln Lördag 17 mars kl 11.00 - 16.00 på Nybygget vid Arlanda. Besök våra tre nya hus och träffa våra medarbetare över en kaffe och berätta om dina hustankar!

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required