Den 24 maj står dina drömmars lantställe i Åkersberga.

Välkommen till Stora Säby Gård i Åkersberga den 24 maj kl 11-16. Vi ger råd om hur ditt lantställe kan förnyas till nästa sommar. Du får se se Sveriges första bygglovsfria hus på 25 kvm och vårens nyheter från vår partner Olsons Utemöbler. Och smaka lite delikatesser.

Våren nalkas och det börjar bli hög tid att tänka på sommarstället. Är det kanske dags att bygga till eller bygga om? Bättre brygga, vatten eller avlopp? Eller ett nytt hus?

Oavsett dina planer kan det betyda månader med arkitekter, bygglovshandläggare, hantverkare, materialval, inköp, transporter och bokningar. Och samordning däremellan.

Denna vecka har vi inspekterat husen som vi färdigställer till sommaren.  De som snart flyttar in tog kontakt med oss för ett år sedan med en önskan om ett individuellt hus till nästa midsommar. Besök oss i Åkersberga så kan vi resonera om vad som kan stå hos er nästa år.

Det högra huset ovan är på 140 kvm ersätter det gamla vänstra huset på 40 kvm som nu rivs. Sommarnöjen ansvarar för arkitektur och bygglov och genomför bygget från start till mål.

MER NYHETER

Sommardröm blir drömsommar på Värmdö.

Det är alltid lika kul när vi kan hjälpa våra kunder att förverkliga sina visioner. För paret på Värmdö var visionen tydlig, liksom att deras nya hus skulle vara färdigt lagom till sommarens poolfester. 

Filmen om Sommarnöjen

En kortfilm om hur Sommarnöjen kom till och varför. Skapad av dokumentärfilmaren Gabriella Bier Sandegård.

Sommarnöjen 2.0

I slutet på förra veckan lanserade vi vår helt nya hemsida och ett vidareutvecklat sortiment av sommarhus och Attefallshus. Vi presenterade också Filmen om Sommarnöjen - en kort dokumentär som berättar om hur vi kom till. 

2017 års modell av c/o 25

Förra helgen visade vi 2017 års modell av c/o 25 på Nybyggets Attefallsdag. Det var roligt att se så många nyfikna på plats och ta del av era tankar, drömmar och idéer.

Sveriges finaste Attefallshus visas 22 april

Upplev årets modell av vår klassiska c/o 25 och få goda råd av våra medarbetare. Kom till Nybygget vid Arlanda kl 11-15.

Det vackra ligger i det enkla

Årets Stockholm Furniture and Light Fair fångade tiden med klassiska former och obehandlat träd. 

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required