Decembererbjudande från Sommarnöjen.

Kom vinterstormar, för det gör ni. Kom hagel och väta och snö. Kom snubblande ungar, proppmätta kusiner och allsköns festprissar. 

Snart är högtidshelgerna här och familj och vänner samlas. Drömmer du om en vinterlediget på landet? Eller extra kvadratmeter för nära och kära? Låt oss hjälpa dig att hitta ett fritidshus eller Attefallshus som passar dig.

Att bygga ett hus på landet kan kräva tid och besvär. Sommarnöjen gör processen enklare, genom att erbjuda nyckelfärdiga modulhus som levereras inflyttningsklara. Vi erbjuder en decemberkampanj som riktar sig både till dig som är intresserad av ett fritidshus eller ett Attefallshus. 

Om du beställer ett fritidshus i december bjuder vi på en gjutjärnskamin (värde 44 900). 
Klicka här för att se våra fritidshus!

Om du beställer ett Attefallshus i december bjuder vi på transport (värde ca 40 000).
Klicka här för att se våra Attefallshus!

Nya prislistor gäller i början på nya året. Passa på, boka ett förutsättningslöst möte över en lussekatt eller två. Kontakta oss på info@sommarnojen.se. Ange kampanjkod DEC17 vid kontakt!

MER NYHETER

Nya Sommarnöjen på klassisk ö mitt i stan

En kall decembermorgon möttes 1800-talets och 2000-talets sommarnöjen på en ö mitt i Stockholm. Olika men ändå lika.

Skärgårdsbesök för garantibesiktning

Två år senare åker vi tillbaka för garantibesiktning. Efter ungefär en halvtimmas bilfärd, i Stockholms skärgård, kommer vi fram till ett individuellt platsbyggt hus från Sommarnöjen. 

Sveriges första 30 kvadratmeter Attefallshus!

Med anledning av regeringens tankar på större Attefallshus visar Sommarnöjen nu ett koncept för kollektionen 2019, året då den nya lagen kan träda i kraft.

Attefallshus till salu

Vi säljer nu vårt nuvarande visningshus för att lämna plats åt en ny modell. 

Sommarnöjen när det är som bäst

Våra kunder är vår inspirationskälla när vi skapar hus. Under sommaren har vi haft en tävling där befintliga kunder har skickat in bilder på sina sommarhus så som de faktiskt används och upplevs. Vi har fått in många fina bilder på tomter utan hus, kreativ inredning och lata sommardagar på altanen. Nu är tävlingen avgjord och vi har valt två vinnare.

Sommaridyll

Vid strandkanten på idylliska Södermöja där det länge stått ett gammalt brygghus drömde familjen om ett boende nära havet. Väntan på bygglov och strandskyddsdispens tog sin tid men nu har familjen äntligen flyttat in i sitt fina sommarnöje.

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required