Byggstart på skärgårdskobbe

Ingen el. Inget vatten. Knappt en brygga. På denna vackra och otillgängliga ö i norra skärgården inleds just nu vårt nästa spännande projekt.

Efter en lång bygglovsprocess har vår kund fått lov att skapa det mest vilsamma lantställe man kan tänka sig. Den känsliga naturen har gjort att vi tagit fram en lågmält och klassiskt hus. Med fina material, detaljer och möten kommer resultatet att bli ett hem som vinner i längden och håller sig vackert länge.

Naturligt grånade fasader och faltak i kärnfuru. Noga utplacerade fönster som tar in naturen som konstverk. Rymlig och tillgänglig altan med socialt utekök. Och effektivt utnyttjade utrymmen.

Sommarnöjen svarar för ritningar, narkarbeten, vatten och avlopp samt all logistik ett riktigt skärgårdsbygge kräver.

 

MER NYHETER

Följ med Sommarnöjen på söndagsvisning!

Välkommen på husvisning och eftermiddagsfika hos en av våra kunder i Danderyd. 

Välkommen till stora husvisningsdagen!

Kom och möt våren med Sommarnöjen över en fika och boule. På plats finns två visningshus i olika stilar, men som alla våra hus är de byggda i naturmaterial av högsta kvalitet. Du kan även kika in i vårt nya bastuhus på 7,5 kvadratmeter.

Två unika chanser till visning på Värmdö!

Varmt välkomna på kvällsfika hos en av Sommarnöjens kunder den 10 och 15 april.

Nya visninghus och öppetider i påsk.

På Attefallsdagen förra helgen presenterade Sommarnöjen ett klassiskt och ett modernt utformat Attefallshus. På scen berättade Sommarnöjens grundare Tomas Tjajkovski om vår nya kollektion av Attefallshus och våra tre nya inredningsstilar. Tack till alla som kom förbi för att träffa oss.

Husvisning hos vår VD och premiär för nya inredningsstilen RÅ!

Välkommen på kvällsfika hos Sommarnöjens VD Choi Ping Woo.

Välkommen till Attefallsdagen!

Attefallsdagen går av stapeln Lördag 17 mars kl 11.00 - 16.00 på Nybygget vid Arlanda. Besök våra tre nya hus och träffa våra medarbetare över en kaffe och berätta om dina hustankar!

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required