Byggstart på skärgårdskobbe

Ingen el. Inget vatten. Knappt en brygga. På denna vackra och otillgängliga ö i norra skärgården inleds just nu vårt nästa spännande projekt.

Efter en lång bygglovsprocess har vår kund fått lov att skapa det mest vilsamma lantställe man kan tänka sig. Den känsliga naturen har gjort att vi tagit fram en lågmält och klassiskt hus. Med fina material, detaljer och möten kommer resultatet att bli ett hem som vinner i längden och håller sig vackert länge.

Naturligt grånade fasader och faltak i kärnfuru. Noga utplacerade fönster som tar in naturen som konstverk. Rymlig och tillgänglig altan med socialt utekök. Och effektivt utnyttjade utrymmen.

Sommarnöjen svarar för ritningar, narkarbeten, vatten och avlopp samt all logistik ett riktigt skärgårdsbygge kräver.

 

MER NYHETER

Skärgårdsbesök för garantibesiktning

Två år senare åker vi tillbaka för garantibesiktning. Efter ungefär en halvtimmas bilfärd, i Stockholms skärgård, kommer vi fram till ett individuellt platsbyggt hus från Sommarnöjen. 

Sveriges första 30 kvadratmeter Attefallshus!

Med anledning av regeringens tankar på större Attefallshus visar Sommarnöjen nu ett koncept för kollektionen 2019, året då den nya lagen kan träda i kraft.

Vill du vara med och utveckla Sveriges mest spännande husföretag?

Sommarnöjen skapar vackra sommarhus för stadsbor som tycker om livet på landet. Vi växer snabbt och söker nu en affärsmässig person som vill vara med och utveckla vår verksamhet. 

Attefallshus till salu

Vi säljer nu vårt nuvarande visningshus för att lämna plats åt en ny modell. 

Sommarnöjen när det är som bäst

Våra kunder är vår inspirationskälla när vi skapar hus. Under sommaren har vi haft en tävling där befintliga kunder har skickat in bilder på sina sommarhus så som de faktiskt används och upplevs. Vi har fått in många fina bilder på tomter utan hus, kreativ inredning och lata sommardagar på altanen. Nu är tävlingen avgjord och vi har valt två vinnare.

Sommaridyll

Vid strandkanten på idylliska Södermöja där det länge stått ett gammalt brygghus drömde familjen om ett boende nära havet. Väntan på bygglov och strandskyddsdispens tog sin tid men nu har familjen äntligen flyttat in i sitt fina sommarnöje.

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required