Byggstart på skärgårdskobbe

Ingen el. Inget vatten. Knappt en brygga. På denna vackra och otillgängliga ö i norra skärgården inleds just nu vårt nästa spännande projekt.

Efter en lång bygglovsprocess har vår kund fått lov att skapa det mest vilsamma lantställe man kan tänka sig. Den känsliga naturen har gjort att vi tagit fram en lågmält och klassiskt hus. Med fina material, detaljer och möten kommer resultatet att bli ett hem som vinner i längden och håller sig vackert länge.

Naturligt grånade fasader och faltak i kärnfuru. Noga utplacerade fönster som tar in naturen som konstverk. Rymlig och tillgänglig altan med socialt utekök. Och effektivt utnyttjade utrymmen.

Sommarnöjen svarar för ritningar, narkarbeten, vatten och avlopp samt all logistik ett riktigt skärgårdsbygge kräver.

 

MER NYHETER

Sommardröm blir drömsommar på Värmdö.

Det är alltid lika kul när vi kan hjälpa våra kunder att förverkliga sina visioner. För paret på Värmdö var visionen tydlig, liksom att deras nya hus skulle vara färdigt lagom till sommarens poolfester. 

Filmen om Sommarnöjen

En kortfilm om hur Sommarnöjen kom till och varför. Skapad av dokumentärfilmaren Gabriella Bier Sandegård.

Sommarnöjen 2.0

I slutet på förra veckan lanserade vi vår helt nya hemsida och ett vidareutvecklat sortiment av sommarhus och Attefallshus. Vi presenterade också Filmen om Sommarnöjen - en kort dokumentär som berättar om hur vi kom till. 

2017 års modell av c/o 25

Förra helgen visade vi 2017 års modell av c/o 25 på Nybyggets Attefallsdag. Det var roligt att se så många nyfikna på plats och ta del av era tankar, drömmar och idéer.

Sveriges finaste Attefallshus visas 22 april

Upplev årets modell av vår klassiska c/o 25 och få goda råd av våra medarbetare. Kom till Nybygget vid Arlanda kl 11-15.

Det vackra ligger i det enkla

Årets Stockholm Furniture and Light Fair fångade tiden med klassiska former och obehandlat träd. 

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required