Så får du ett bygglovsfritt hus på 25 kvm redan i sommar

Den 2 juli får du addera ett 25 kvadratmeter stort komplementhus på din fastighet utan bygglov. Sommarnöjen har förberett sig för lagändringen och kommer att presentera flera nya kollektioner med bygglovsfria modeller till sommaren.

Sommarnöjens nya bygglovsfria komplementhus har utvecklats under 15 månader med våra arkitekter, inredare och konstruktörer. Ambitionen har varit att ta fram vackra och intelligenta hus i naturmaterial som blir tillgängliga för fler. Därför kommer vi att bygga husen inomhus i vår fabrik och leverera dem nyckelfärdiga över hela landet. Inredningen med kök, badrum eller sängar är då redan klar. Det innebär kvaliteten från våra platsbyggda hus men till en annan kostnad.

Storleken på 25 kvadratmeter ger utrymme för ett andra bostadshus och då är det viktigt att ytan är väl disponerad och inredningen anpassad. Då de nya husen får vara fyra meter höga blir det även möjlighet till sovloft på vissa modeller.

De nya kollektionerna kommer att presenteras i juni. Vi tar dock emot förfrågningar redan nu och kommer att ge mer information till de som kontaktat oss. Vi kommer att leverera de första bygglovsfria komplementhusen i sommar till de som har gjort intresseanmälningar till oss under våren.

Välkommen och skriv en rad till Tomas hos oss om du vill göra en intresseanmälan eller ring honom direkt på 08-41071502.

MER NYHETER

Sommaridyll

Vid strandkanten på idylliska Södermöja där det länge stått ett gammalt brygghus drömde familjen om ett boende nära havet. Väntan på bygglov och strandskyddsdispens tog sin tid men nu har familjen äntligen flyttat in i sitt fina sommarnöje.

Sommarerbjudande i vårt visningshus!

Beställ ditt Attefallshus i juli eller augusti så bjuder vi på bygganmälan (värde 9 900kr) och transport inom Stockholm (värde 30 000kr)

Sommardröm blir drömsommar på Värmdö.

Det är alltid lika kul när vi kan hjälpa våra kunder att förverkliga sina visioner. För paret på Värmdö var visionen tydlig, liksom att deras nya hus skulle vara färdigt lagom till sommarens poolfester. 

Filmen om Sommarnöjen

En kortfilm om hur Sommarnöjen kom till och varför. Skapad av dokumentärfilmaren Gabriella Bier Sandegård.

Sommarnöjen 2.0

I slutet på förra veckan lanserade vi vår helt nya hemsida och ett vidareutvecklat sortiment av sommarhus och Attefallshus. Vi presenterade också Filmen om Sommarnöjen - en kort dokumentär som berättar om hur vi kom till. 

2017 års modell av c/o 25

Förra helgen visade vi 2017 års modell av c/o 25 på Nybyggets Attefallsdag. Det var roligt att se så många nyfikna på plats och ta del av era tankar, drömmar och idéer.

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required