Så får du ett bygglovsfritt hus på 25 kvm redan i sommar

Den 2 juli får du addera ett 25 kvadratmeter stort komplementhus på din fastighet utan bygglov. Sommarnöjen har förberett sig för lagändringen och kommer att presentera flera nya kollektioner med bygglovsfria modeller till sommaren.

Sommarnöjens nya bygglovsfria komplementhus har utvecklats under 15 månader med våra arkitekter, inredare och konstruktörer. Ambitionen har varit att ta fram vackra och intelligenta hus i naturmaterial som blir tillgängliga för fler. Därför kommer vi att bygga husen inomhus i vår fabrik och leverera dem nyckelfärdiga över hela landet. Inredningen med kök, badrum eller sängar är då redan klar. Det innebär kvaliteten från våra platsbyggda hus men till en annan kostnad.

Storleken på 25 kvadratmeter ger utrymme för ett andra bostadshus och då är det viktigt att ytan är väl disponerad och inredningen anpassad. Då de nya husen får vara fyra meter höga blir det även möjlighet till sovloft på vissa modeller.

De nya kollektionerna kommer att presenteras i juni. Vi tar dock emot förfrågningar redan nu och kommer att ge mer information till de som kontaktat oss. Vi kommer att leverera de första bygglovsfria komplementhusen i sommar till de som har gjort intresseanmälningar till oss under våren.

Välkommen och skriv en rad till Tomas hos oss om du vill göra en intresseanmälan eller ring honom direkt på 08-41071502.

MER NYHETER

Nya Sommarnöjen på klassisk ö mitt i stan

En kall decembermorgon möttes 1800-talets och 2000-talets sommarnöjen på en ö mitt i Stockholm. Olika men ändå lika.

Decembererbjudande från Sommarnöjen.

Kom vinterstormar, för det gör ni. Kom hagel och väta och snö. Kom snubblande ungar, proppmätta kusiner och allsköns festprissar. 

Skärgårdsbesök för garantibesiktning

Två år senare åker vi tillbaka för garantibesiktning. Efter ungefär en halvtimmas bilfärd, i Stockholms skärgård, kommer vi fram till ett individuellt platsbyggt hus från Sommarnöjen. 

Sveriges första 30 kvadratmeter Attefallshus!

Med anledning av regeringens tankar på större Attefallshus visar Sommarnöjen nu ett koncept för kollektionen 2019, året då den nya lagen kan träda i kraft.

Attefallshus till salu

Vi säljer nu vårt nuvarande visningshus för att lämna plats åt en ny modell. 

Sommarnöjen när det är som bäst

Våra kunder är vår inspirationskälla när vi skapar hus. Under sommaren har vi haft en tävling där befintliga kunder har skickat in bilder på sina sommarhus så som de faktiskt används och upplevs. Vi har fått in många fina bilder på tomter utan hus, kreativ inredning och lata sommardagar på altanen. Nu är tävlingen avgjord och vi har valt två vinnare.

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required