Bygg ditt eget Attefallshus från soffan

Idag lanserar vi ett nytt sätt att köpa hus: en intelligent webbtjänst för att bygga sitt eget hus hemifrån. Den omfattar våra Attefallshus och andra mindre hus och ger maximal valfrihet och minimalt med krångel. Här kan du skapa ditt eget hus.

Sommarnöjen levererar två nyckelfärdiga Attefallshus i veckan och Kollektion c/o är Sveriges största sortiment av mindre hus. Med den nya webbtjänsten får du kontroll över design, funktion och ekonomi på ditt nya hus. Steg för steg – genom val av arkitektur, inredning, färger och material – växer ett personligt hus fram och du ser hela tiden slutpriset.

Du kan spara  bilder och specifikationer på husen du skapar, dela dem med dina vänner och skicka dem till oss för att få en offert med transport ända fram till dig.

När alla val är gjorda bygger vi huset inomhus i vår fabrik. Snickeribyggt kök, badrumskakel, sovplatser, altan och alla andra val integreras med formen och monteras innan leverans. Därefter lyfts ett komplett hem på plats så att det går att flytta in på en timme. Denna process minskar åverkan på naturen och sparar både tid och pengar.

Ett skräddarsytt och nyckelfärdigt hus har historiskt varit väsentligt dyrare än en byggsats som snickras ihop.  Med Sommarnöjens flexibla plattform och smarta produktion är det nu – när alla omkostnader räknas in – inte längre så. Våra arkitekter, konstruktörer och inredare har skapat en smidig produktionsprocess utan att tumma på form eller kvalitet. 

Här börjar du att skapa ditt eget hus. Välj storlek, exteriör, interiör och tillval efter din smak och dela resultatet med familj och vänner.

Här får du mer fakta om Kollektion c/o.

MER NYHETER

Skärgårdsbesök för garantibesiktning

Två år senare åker vi tillbaka för garantibesiktning. Efter ungefär en halvtimmas bilfärd, i Stockholms skärgård, kommer vi fram till ett individuellt platsbyggt hus från Sommarnöjen. 

Sveriges första 30 kvadratmeter Attefallshus!

Med anledning av regeringens tankar på större Attefallshus visar Sommarnöjen nu ett koncept för kollektionen 2019, året då den nya lagen kan träda i kraft.

Vill du vara med och utveckla Sveriges mest spännande husföretag?

Sommarnöjen skapar vackra sommarhus för stadsbor som tycker om livet på landet. Vi växer snabbt och söker nu en affärsmässig person som vill vara med och utveckla vår verksamhet. 

Attefallshus till salu

Vi säljer nu vårt nuvarande visningshus för att lämna plats åt en ny modell. 

Sommarnöjen när det är som bäst

Våra kunder är vår inspirationskälla när vi skapar hus. Under sommaren har vi haft en tävling där befintliga kunder har skickat in bilder på sina sommarhus så som de faktiskt används och upplevs. Vi har fått in många fina bilder på tomter utan hus, kreativ inredning och lata sommardagar på altanen. Nu är tävlingen avgjord och vi har valt två vinnare.

Sommaridyll

Vid strandkanten på idylliska Södermöja där det länge stått ett gammalt brygghus drömde familjen om ett boende nära havet. Väntan på bygglov och strandskyddsdispens tog sin tid men nu har familjen äntligen flyttat in i sitt fina sommarnöje.

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required