Upplev vårt senaste Attefallshus på Stockholmsmässan denna vecka

Nordiska Trädgårdar, den ledande trädgårdsmässan i Norden, bad oss skapa ett bygglovsfritt hus som blir ett med naturen. Denna vecka kan du uppleva resultatet. Välkommen till Stockholmsmässan 26-29 mars, känn på vårt nya hus och få tips och råd av våra arkitekter på plats.

Sommarnöjen c/o 25 Garden Edition är ett bygglovsfritt hus som är baserat på vår breda kollektion av Attefallshus, c/o 25. Som inspiration står den svenska naturen. Huset blir ett med sin omgivning och suddar ut gränserna mellan inne och ute.

Arkitektur och material är valda för att skänka lugn. Den långsmala formen gör huset nätt där det sträcker ut sig i landskapet. Modest höjd, tidlöst sadeltak i kärnfuru och ytskikt i grånande trä ger ett enkelt och smakfullt uttryck.

Det stora skjutpartiet tar in naturen medan luckorna fungerar som solskydd på dagen och gör att huset kan stängas när det inte används. När mörkret faller ger ribborna och den inbyggda ljuslisten ett vackert ljusspel på fasaden.

Invändigt håller huset Sommarnöjens höga standard med naturmaterial och väl avstämda ytbehandlingar. Det är utrustat med snickeribyggt kök i massivt trä, komplett badrum med integrerad inredning och en dagbädd med inbyggd förvaring. 

Läs mer på Stockholmsmässans webbplats 

Läs mer om de övriga husen i vår Kollektion c/o

MER NYHETER

Kvinnorna bakom Sommarnöjens nya satsning

Efterfrågan på Sommarnöjens vackra nyckelfärdiga fritidshus och Attefallshus ökade betydligt under 2017. För att möta behoven förstärker företaget sina kollektioner och sin personalstyrka. Som en del av satsningen tillträder Choi Ping Woo som VD. Maria Santos Vogt anställs som marknadschef och Michaela Liebhardt som kundansvarig.

Unik chans till sommarnöje i Stockholms norra skärgård!

Nu händer något utöver det vanliga. Sommarnöjen har beslutat att förvärva mark och bygga sommarhus i egen regi. 

Idag tecknade vi kontrakt på de två första tomterna i ett sjönära naturlandskap. De är belägna ett stenkast från en fin badsjö nära Väddöviken i Stockholms norra skärgård. Omgivningarna består av levande odlingar med vackra stengärdsgårdar och åkeröar. Avståndet från vårt kontor i Vasastan är 97 km och det är bra bilväg ända fram. 

Nu sätter vi igång med bygglovsansökan och kommer sedan bygga två klassiskt utformade hus på omkring 70 kvm. Tomterna kommer att säljas med nyckelfärdiga hus där allt - grund, vatten, avlopp, el, altaner - ingår. 

Är du intresserad av att påverka storlek och utformning av ditt hus finns möjlighet innan byggstart. Kontakta oss redan nu så kan vi berätta mer om projektet!

Kontakta oss på Tomas@sommarnojen.se eller 08-410 715 00

Nya Sommarnöjen på klassisk ö mitt i stan

En kall decembermorgon möttes 1800-talets och 2000-talets sommarnöjen på en ö mitt i Stockholm. Olika men ändå lika.

Decembererbjudande från Sommarnöjen.

Kom vinterstormar, för det gör ni. Kom hagel och väta och snö. Kom snubblande ungar, proppmätta kusiner och allsköns festprissar. 

Skärgårdsbesök för garantibesiktning

Två år senare åker vi tillbaka för garantibesiktning. Efter ungefär en halvtimmas bilfärd, i Stockholms skärgård, kommer vi fram till ett individuellt platsbyggt hus från Sommarnöjen. 

Sveriges första 30 kvadratmeter Attefallshus!

Med anledning av regeringens tankar på större Attefallshus visar Sommarnöjen nu ett koncept för kollektionen 2019, året då den nya lagen kan träda i kraft.

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required