Upplev vårt senaste Attefallshus på Stockholmsmässan denna vecka

Nordiska Trädgårdar, den ledande trädgårdsmässan i Norden, bad oss skapa ett bygglovsfritt hus som blir ett med naturen. Denna vecka kan du uppleva resultatet. Välkommen till Stockholmsmässan 26-29 mars, känn på vårt nya hus och få tips och råd av våra arkitekter på plats.

Sommarnöjen c/o 25 Garden Edition är ett bygglovsfritt hus som är baserat på vår breda kollektion av Attefallshus, c/o 25. Som inspiration står den svenska naturen. Huset blir ett med sin omgivning och suddar ut gränserna mellan inne och ute.

Arkitektur och material är valda för att skänka lugn. Den långsmala formen gör huset nätt där det sträcker ut sig i landskapet. Modest höjd, tidlöst sadeltak i kärnfuru och ytskikt i grånande trä ger ett enkelt och smakfullt uttryck.

Det stora skjutpartiet tar in naturen medan luckorna fungerar som solskydd på dagen och gör att huset kan stängas när det inte används. När mörkret faller ger ribborna och den inbyggda ljuslisten ett vackert ljusspel på fasaden.

Invändigt håller huset Sommarnöjens höga standard med naturmaterial och väl avstämda ytbehandlingar. Det är utrustat med snickeribyggt kök i massivt trä, komplett badrum med integrerad inredning och en dagbädd med inbyggd förvaring. 

Läs mer på Stockholmsmässans webbplats 

Läs mer om de övriga husen i vår Kollektion c/o

MER NYHETER

Vill du vara med och utveckla Sveriges mest spännande husföretag?

Sommarnöjen skapar vackra sommarhus för stadsbor som tycker om livet på landet. Vi växer snabbt och söker nu en affärsmässig person som vill vara med och utveckla vår verksamhet. 

Attefallshus till salu

Vi säljer nu vårt nuvarande visningshus för att lämna plats åt en ny modell.

Sommarnöjen när det är som bäst

Våra kunder är vår inspirationskälla när vi skapar hus. Under sommaren har vi haft en tävling där befintliga kunder har skickat in bilder på sina sommarhus så som de faktiskt används och upplevs. Vi har fått in många fina bilder på tomter utan hus, kreativ inredning och lata sommardagar på altanen. Nu är tävlingen avgjord och vi har valt två vinnare.

Sommaridyll

Vid strandkanten på idylliska Södermöja där det länge stått ett gammalt brygghus drömde familjen om ett boende nära havet. Väntan på bygglov och strandskyddsdispens tog sin tid men nu har familjen äntligen flyttat in i sitt fina sommarnöje.

Sommarerbjudande i vårt visningshus!

Beställ ditt Attefallshus i juli eller augusti så bjuder vi på bygganmälan (värde 9 900kr) och transport inom Stockholm (värde 30 000kr)

Sommardröm blir drömsommar på Värmdö.

Det är alltid lika kul när vi kan hjälpa våra kunder att förverkliga sina visioner. För paret på Värmdö var visionen tydlig, liksom att deras nya hus skulle vara färdigt lagom till sommarens poolfester. 

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required