Sommar 80

Sommar 80 i tidlöst utförande är harmoniskt sommarhus i naturmaterial.

Alla Sommar 80 har gott om plats för familj och bekanta. Husets privata del innehåller tre sovrum, hall med förvaring, fullt utrustat badrum med tvättmaskin och ett sovloft för gäster. Den sociala delen är rymlig och har utsikt i tre riktningar genom glas från golv till tak.

I tidlöst utförande och med enhetliga ytskikt blir huset som ett med naturen. Träpanel och kärnfurutak i naturligt grånande tjärvitriol och stora skjutglaspartier ger en lugn karaktär bortom arkitektoniska trender.

  • Sommar 80 kostar från 1.659.000 kr.
  • Sommar 80 i högt utförande med loft, faltak i kärnfuru, fasad i tjärvitriol och färganpassade fönster: 1993.000 kr.

Priserna gäller ett nyckelfärdigt hus exklusive transport och markarbete.

Våra hus

Arkitekternas fritidshus

Sveriges främsta arkitekter har skapat sina drömmars lantställen för oss. Tio unika formspråk som anpassas efter dina behov. 

När huset är ritat sköter vi bygglov och uppför huset på plats hos dig, bräda för bräda, utan kompromisser. Även om din tomt ligger otillgängligt eller på en ö. Det är arkitektritat och platsanpassat men enklare än någonsin. Och du får alltid ett fast pris för hela projektet.

Läs mer och hitta ditt hus

Våra egna fritidshus

Sommar är vår egen kollektion av fritidshus. Skapade för ett liv nära naturen. Arkitekturen är samtida och finishen hög men prisnivån är lägre än för våra platsbyggda Sommarnöjen.

Vi bygger Sommar inomhus. Vi tar sedan de färdiga modulerna till din tomt, lyfter dem på plats med en kran och sätter ihop dem. Du väljer om du vill göra markarbetena själv eller anlita oss för hela processen.

Läs mer och hitta ditt hus

Attefallshus och små fritidshus

Vår populära kollektion c/o innehåller Sveriges största sortiment av arkitektritade små hus – Attefallshus, mindre fritidshus, gästhus och bastuhus.

Husen må vara små men flexibiliteten är stor. Du kan få ditt lilla hus med den utrustning du önskar och skräddarsy det efter dina önskemål. Huset lyfts på plats helt färdigt så att minsta möjliga åverkan på naturen görs. 

Läs mer och hitta ditt hus

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required