Skräddarsydd Sommar

Vi har gjort det enkelt att skräddarsy Sommar efter dina önskemål.

Trots att du kan välja mellan många grundversioner av Sommar vet vi att det finns tomter där ingen av dem passar perfekt. Därför kan du få en egen version av Sommar.

På en del tomter ställer tomtytan, topografin eller juridiken speciella krav på husets mått. Ibland är den bästa utsikten i en riktning och solen i en annan, vilket gör att en lösning med genomgående allrum blir bäst. I dessa fall (och många fler) tar våra arkitekter fram ett individuellt hus för dig. Du betalar ett fast arvode för arkitektinsatsen och vet husets slutliga pris från början.

Individuell anpassning innebär att vi utgår från en av grundversionerna och anpassar rumsfördelning, planlösning och fönstersättning efter dina önskemål.  Individuell utformning betyder att vi istället skapar din Sommar helt från grunden – i den storlek och med de arkitektlösningar som du önskar. I båda fallen ingår avstämningar med dig så att du får det hus du önskar till ett fast pris.

Våra hus

Arkitekternas fritidshus

Sveriges främsta arkitekter har skapat sina drömmars lantställen för oss. Tio unika formspråk som anpassas efter dina behov. 

När huset är ritat sköter vi bygglov och uppför huset på plats hos dig, bräda för bräda, utan kompromisser. Även om din tomt ligger otillgängligt eller på en ö. Det är arkitektritat och platsanpassat men enklare än någonsin. Och du får alltid ett fast pris för hela projektet.

Läs mer och hitta ditt hus

Våra egna fritidshus

Sommar är vår egen kollektion av fritidshus. Skapade för ett liv nära naturen. Arkitekturen är samtida och finishen hög men prisnivån är lägre än för våra platsbyggda Sommarnöjen.

Vi bygger Sommar inomhus. Vi tar sedan de färdiga modulerna till din tomt, lyfter dem på plats med en kran och sätter ihop dem. Du väljer om du vill göra markarbetena själv eller anlita oss för hela processen.

Läs mer och hitta ditt hus

Attefallshus och små fritidshus

Vår populära kollektion c/o innehåller Sveriges största sortiment av arkitektritade små hus – Attefallshus, mindre fritidshus, gästhus och bastuhus.

Husen må vara små men flexibiliteten är stor. Du kan få ditt lilla hus med den utrustning du önskar och skräddarsy det efter dina önskemål. Huset lyfts på plats helt färdigt så att minsta möjliga åverkan på naturen görs. 

Läs mer och hitta ditt hus

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required