Sommar 70

Sommar 70 i modernt utförande är ett stilsäkert sommarhus med rena former.

Alla Sommar 70 funktionella hus som ger mycket utrymme på begränsad yta. Husets privata del rymmer tre separata sovrum, hall med förvaring och fullt utrustat badrum med tvättmaskin. Den sociala delen innehåller ett allrum med obrutna glaspartier i tre väderstreck. All inredning består av fina naturmaterial.

I modernt utförande får huset en slank och tydlig profil. Takets lutning döljs av en diskret sarg vilket ger rena former. De stora glaspartierna gör huset transparent och lätt, ett uttryck som förstärks av fasaden i vit linoljefärg.

  • Sommar 70 kostar från 1.479.000 kr.
  • Sommar 70 i utförande med plant tak med dold lutning och extra höga glaspartier: 1.542.000 kr.

Priserna gäller ett nyckelfärdigt hus exklusive transport och markarbete.

Våra hus

Arkitekternas fritidshus

Sveriges främsta arkitekter har skapat sina drömmars lantställen för oss. Tio unika formspråk som anpassas efter dina behov. 

När huset är ritat sköter vi bygglov och uppför huset på plats hos dig, bräda för bräda, utan kompromisser. Även om din tomt ligger otillgängligt eller på en ö. Det är arkitektritat och platsanpassat men enklare än någonsin. Och du får alltid ett fast pris för hela projektet.

Läs mer och hitta ditt hus

Våra egna fritidshus

Sommar är vår egen kollektion av fritidshus. Skapade för ett liv nära naturen. Arkitekturen är samtida och finishen hög men prisnivån är lägre än för våra platsbyggda Sommarnöjen.

Vi bygger Sommar inomhus. Vi tar sedan de färdiga modulerna till din tomt, lyfter dem på plats med en kran och sätter ihop dem. Du väljer om du vill göra markarbetena själv eller anlita oss för hela processen.

Läs mer och hitta ditt hus

Attefallshus och små fritidshus

Vår populära kollektion c/o innehåller Sveriges största sortiment av arkitektritade små hus – Attefallshus, mindre fritidshus, gästhus och bastuhus.

Husen må vara små men flexibiliteten är stor. Du kan få ditt lilla hus med den utrustning du önskar och skräddarsy det efter dina önskemål. Huset lyfts på plats helt färdigt så att minsta möjliga åverkan på naturen görs. 

Läs mer och hitta ditt hus

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required