Sommar 90

Sommar 90 med loft i klassiskt utförande är det självklara sommarhuset i lantlig miljö.

Alla Sommar 90 är bekväma hus med generösa utrymmen för familj och gäster. Sovrummen har gott om plats för förvaring eller arbetsplats. Hall och badrum är rymliga och sovloftet ger plats för flera nattgäster. Allrummet är socialt, rymmer smart förvaring och ger fina vyer i tre väderstreck.

I klassiskt utförande har sadeltaket traditionellt takutsprång och glaspartierna består av rader med vackra pardörrar med wienerspröjs. Taket i kärnfuru och träpanelerna är behandlade med bruntjära och släpper igenom träets struktur. Både interiör och exteriör byggda i naturmaterial.

  • Sommar 90 kostar från 1.839.000 kr.
  • Sommar 90 i högt utförande med loft, faltak i kärnfuru, takutsprång och klassiska fönster med färganpassning: 2.208.500 kr.

Priserna gäller ett nyckelfärdigt hus exklusive transport och markarbete.

Våra hus

Arkitekternas fritidshus

Sveriges främsta arkitekter har skapat sina drömmars lantställen för oss. Tio unika formspråk som anpassas efter dina behov. 

När huset är ritat sköter vi bygglov och uppför huset på plats hos dig, bräda för bräda, utan kompromisser. Även om din tomt ligger otillgängligt eller på en ö. Det är arkitektritat och platsanpassat men enklare än någonsin. Och du får alltid ett fast pris för hela projektet.

Läs mer och hitta ditt hus

Våra egna fritidshus

Sommar är vår egen kollektion av fritidshus. Skapade för ett liv nära naturen. Arkitekturen är samtida och finishen hög men prisnivån är lägre än för våra platsbyggda Sommarnöjen.

Vi bygger Sommar inomhus. Vi tar sedan de färdiga modulerna till din tomt, lyfter dem på plats med en kran och sätter ihop dem. Du väljer om du vill göra markarbetena själv eller anlita oss för hela processen.

Läs mer och hitta ditt hus

Attefallshus och små fritidshus

Vår populära kollektion c/o innehåller Sveriges största sortiment av arkitektritade små hus – Attefallshus, mindre fritidshus, gästhus och bastuhus.

Husen må vara små men flexibiliteten är stor. Du kan få ditt lilla hus med den utrustning du önskar och skräddarsy det efter dina önskemål. Huset lyfts på plats helt färdigt så att minsta möjliga åverkan på naturen görs. 

Läs mer och hitta ditt hus

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required