Sommar 50

Sommar 50 med loft i klassiskt utförande är ett nätt sommarhus i det lilla formatet som rymmer hela familjen.

Alla Sommar 50 med loft innehåller kök och allrum med utsikt i tre väderstreck, hall med förvaring, komplett badrum med tvättmaskin, två separata sovrum och ett generöst sovloft för gäster. Inredningen i naturmaterial håller hög kvalitet.

I klassiskt utförande passar Sommar 50 bland traditionell bebyggelse och i känsliga miljöer. Här är huset utrustat med sadeltak med markerat takutsprång, pardörrar i glas och wienerspröjs på alla glas. Ytskikten är helt i trä, även taket av massiv kärnfuru. Tak och fasad är behandlade med vacker rödtjära som släpper igenom träets struktur och gör underhåll enkelt.

  • Sommar 50 kostar från 1.099.000 kr.
  • Sommar 50 i högt utförande med loft, faltak i kärnfuru, takutsprång och klassiska fönster med färganpassning: 1.366.500 kr.

Priserna gäller ett nyckelfärdigt hus exklusive transport och markarbete.

Våra hus

Arkitekternas fritidshus

Sveriges främsta arkitekter har skapat sina drömmars lantställen för oss. Tio unika formspråk som anpassas efter dina behov. 

När huset är ritat sköter vi bygglov och uppför huset på plats hos dig, bräda för bräda, utan kompromisser. Även om din tomt ligger otillgängligt eller på en ö. Det är arkitektritat och platsanpassat men enklare än någonsin. Och du får alltid ett fast pris för hela projektet.

Läs mer och hitta ditt hus

Våra egna fritidshus

Sommar är vår egen kollektion av fritidshus. Skapade för ett liv nära naturen. Arkitekturen är samtida och finishen hög men prisnivån är lägre än för våra platsbyggda Sommarnöjen.

Vi bygger Sommar inomhus. Vi tar sedan de färdiga modulerna till din tomt, lyfter dem på plats med en kran och sätter ihop dem. Du väljer om du vill göra markarbetena själv eller anlita oss för hela processen.

Läs mer och hitta ditt hus

Attefallshus och små fritidshus

Vår populära kollektion c/o innehåller Sveriges största sortiment av arkitektritade små hus – Attefallshus, mindre fritidshus, gästhus och bastuhus.

Husen må vara små men flexibiliteten är stor. Du kan få ditt lilla hus med den utrustning du önskar och skräddarsy det efter dina önskemål. Huset lyfts på plats helt färdigt så att minsta möjliga åverkan på naturen görs. 

Läs mer och hitta ditt hus

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required