EXEMPEL PÅ MODELLER

Visa fler

Välj din Sommar

Här tar du fram plan- och fasadritningar och priser till alla 224 grundversioner av Sommar. Glöm inte att våra arkitekter gärna hjälper dig att anpassa Sommar till din tomt och dina önskemål.

När du har valt ditt utförande av Sommar hjälper vi dig att finna de vackraste ytskikten till ditt hus – fasadbehandling, fönsterkulör och takbeläggning.

Vi har valt ut ett antal slamfärger i matta kulörer som ger Sommar ett lugnt uttryck. Den som önskar ett ljust hus kan välja en vit linoljefärg som åldras vackert. I många miljöer blir Sommar finast när träets naturliga ådring behålls. Här använder vi med vackert grånande tjärvitriol och tjärfärger i mörkare toner. Du kan också välja en individuell kulör på ditt hus.

Husets karaktär påverkas också av kulören på karmar och infattningar av fönster och dörrar. Välj mellan en kontrast eller samma kulör som på fasaden för ett enhetligt intryck.

Beroende på dina övriga val passar olika takbeläggningar bäst. Välj mellan diskret och funktionell takpapp, plåttak i olika utföranden eller äkta faltak i naturligt grånande eller tjärad kärnfuru. Det går också att få traditionellt tegeltak och naturligt grönt sedumtak.

Byggyta ?

Planlösning ?

Höjd ?

Takform ?

Takutsprång ?

Byggyta ?

40
50
60
70
80
90
120

Planlösning ?

Rak
Förskjuten

Takform ?

Plant
Pulpet
Dubbelt
Sadel

Takutsprång ?

Utan
Med

Höjd ?

315
390

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required