Välj bland tusentals utföranden

Våra små hus finns i flera grundmodeller som i sin tur kan fås med olika planlösningar, utföranden och ytskikt. Det gör att antalet kombinationsmöjligheter är många och att du enkelt kan skapa ditt eget hus.

Grunden i alla hus är rena former och välstämda linjer. Den personliga prägeln sätter du genom de många funktioner, material och tillval vi erbjuder.

Våra grundmodeller finns med 15, 25, 35, 40 och 50 kvadratmeter men du kan även få ditt hus i andra storlekar och med individuella yttermått.

Oavsett storlek gör vi det lätt för dig att välja. Tillsammans tittar vi på vad som passar huvudbyggnaden, omgivningarna och dina behov bäst.

Huset levereras helt färdigbyggt

När du har beställt ditt hus byggs det i vår fabrik, inomhus. Sedan levererar vi det färdigt till den plats du valt.

Vi tar ansvar för kvaliteten genom hela leveransen, ned till minsta handdukskrok. Det är ett komplett hus som lyfts på plats, utan någon åverkan på tomten. Och du kan flytta in inom en timme.

Med vår byggmetod kan huset enkelt flyttas igen. Du kan ta med dig huset om du flyttar i framtiden.

När även ett litet hus ska ha egen arkitektur

Våra små hus fungerar som värdiga komplement till din huvudbyggnad. Därför är de i alla avseenden riktiga arkitektritade hus, inga förstorade bodar eller förkrympta villor.

Du tänker ut hur du ska använda huset. Gästhus? Ateljé? Extra hus till barnen? Därefter väljer du modell och planlösning, Ska det vara badrum, bastu, kök, öppen spis och sovplatser?

Alla funktioner byggs in från början och huset är klart att använda till det du tänkt när det levererats och satt på plats.

Våra storlekar

Friggebodar på 15 kvm

Friggeboden c/o 15 är vårt minsta hus. Trots sina kompakta mått håller material, hantverk och utrustning samma kvalitet som på sina större syskon.

Läs mer

Attefallshus på 25 kvm

Du bestämmer hur ditt Attefallshus ska se ut och användas. Men vårt breda sortiment gör det väldigt enkelt för dig att förverkliga dina önskningar.

Läs mer

Små fritidshus på 35 kvm

Detta lilla hus som är sig självt nog. Skalet är kompakt men låt dig inte förledas. Innanför ryms alla bekvämligheter som gör c/o 35 till ett komplett hus.

Läs mer

Små fritidshus på 40 kvm

Detta ljusa och långsträckta hus fungerar som lyxigt fritidshus för två personer och gästhus för många fler.

Läs mer

Små fritidshus på 50 kvm

Vårt största lilla fritidshus. Skapat för familjen som behöver två sovrum och väl utnyttjade utrymmen. Ett prisvärt hus som rymmer det mesta.

Läs mer

Skräddarsydda hus

Vi gör det enkelt för dig att skapa ditt eget hus.

Läs mer

Hus för stugbyar, hotell och markutvecklare

Utveckla ditt erbjudande med attraktiva hus till fasta priser.

Läs mer

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required