Nyckelfärdiga Attefallshus 25 kvm

Du bestämmer hur ditt Attefallshus ska se ut. Men Sveriges största sortiment gör vi det väldigt enkelt för dig att förverkliga dina önskningar. Vi tar hand om hela processen och lyfter ditt hus på plats helt färdigt.

Redan innan Attefallslagen trädde i kraft började vi arbeta med att skapa det perfekta huset på 25 kvadratmeter. Vi intervjuade människor över hela landet för att samla kunskap om hur husen skulle användas och placeras.

Med svaren som utgångspunkt, skapade vi funktionella lösningar. För gästhus på lantstället, kompakta sommarhus med alla bekvämligheter, och lyxiga relaxhus med bastu. Smarta hemmakontor. Permanentbostäder vid villor. Uthyrningshus, yogastudior, konstateljéer och mycket mer.

I mars 2014 ställde vi Sveriges första Attefallshus på Norrmalmstorg i Stockholm. Det var där regeringen presenterade den nya lagen. Idag har vi Sveriges största utbud av Attefallshus. Arkitektritade hus i naturmaterial som lyfts på plats helt färdiga.

Våra Attefallshus har intelligenta planlösningar anpassade för olika behov. Välj mellan 15 grundmodeller som alla kan fås med ett stort antal ytsikt, material och tillval – eller skapa ditt eget hus med hjälp av oss.

Visa fler

Våra storlekar

Friggebodar på 15 kvm

Friggeboden c/o 15 är vårt minsta hus. Trots sina kompakta mått håller material, hantverk och utrustning samma kvalitet som på sina större syskon.

Läs mer

Attefallshus på 25 kvm

Du bestämmer hur ditt Attefallshus ska se ut och användas. Men vårt breda sortiment gör det väldigt enkelt för dig att förverkliga dina önskningar.

Läs mer

Små fritidshus på 35 kvm

Detta lilla hus som är sig självt nog. Skalet är kompakt men låt dig inte förledas. Innanför ryms alla bekvämligheter som gör c/o 35 till ett komplett hus.

Läs mer

Små fritidshus på 40 kvm

Detta ljusa och långsträckta hus fungerar som lyxigt fritidshus för två personer och gästhus för många fler.

Läs mer

Små fritidshus på 50 kvm

Vårt största lilla fritidshus. Skapat för familjen som behöver två sovrum och väl utnyttjade utrymmen. Ett prisvärt hus som rymmer det mesta.

Läs mer

Skräddarsydda hus

Vi gör det enkelt för dig att skapa ditt eget hus.

Läs mer

Hus för stugbyar, hotell och markutvecklare

Utveckla ditt erbjudande med attraktiva hus till fasta priser.

Läs mer

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required