Attefallshus & små fritidshus

Vår populära kollektion c/o innehåller Sveriges största sortiment av arkitektritade små hus – Attefallshus, mindre fritidshus, gästhus, bastuhus och friggebodar.

Alla modeller är fullt isolerade och byggda i naturmaterial. Alla har tidlösa former som passar bredvid ett större hus. Alla smälter in i de mest känsliga miljöer. Och de ökar garanterat värdet på din fastighet.

Det sägs ibland att storleken inte har någon betydelse. Det är fel. Ett litet hus kan nämligen ge dig stora möjligheter. En komplett bostad med sängar, kök och bad eller ett fritidshus för den lilla familjen. En funktionell tonårsvilla eller ett gästhus på landet. Ett ostört kontor eller en fridfull ateljé.

Du kan få ditt lilla hus med den utrustning du önskar. Du kan välja till olika kök, badrum, bastu, inbyggda sovplatser, loft, takterrass och mycket mer. Husen må vara små men flexibiliteten är stor.

Utvändigt kan du till exempel välja fasadbehandling, fönstersättning och takets lutning och material. Invändigt kan du välja de funktioner som du önskar.

Ditt c/o lyfts på plats på din tomt helt färdigt så att minsta möjliga åverkan på naturen görs.

VÅRA STORLEKAR

Visa fler

SE DIG OMKRING I EN C/O


Loading...

This content requires HTML5 with CSS3 3D Transforms or WebGL.

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required