Skandinaviska Sommarvillor

Våra stilrena Skandinaviska Sommarvillor är skapade för kust och hav och ger utblickar i tre väderstreck. Husen ger ett bekvämt boende i närkontakt med naturen. 

Kollektionen Skandinaviska Sommarvillor är utformad av det nyskapande arkitektkontoret Kjellander+Sjöberg . Husen har en distinkt karaktär med låga och svepande linjer. De påkostade glaspartierna från golv till tak och uteplatserna på alla sidor gör att du befinner dig i naturen även när du är inomhus. Ställ upp de breda skjutdörrarna och låt mildvädret komma in! Taket kan bli golv på en hänförande takterrass för den som önskar.

Husens enkla former betyder intelligenta planlösningar. Sängplatserna är effektiva och intima. Köken är luftiga och passar husets arkitektur. Alla rum, inklusive badrum, har öppningsbara fönster. Konstruktionen med integrerade altaner och dolda plintar gör att husen ser ut att sväva över marken. De passar fint i kuperad terräng och ger ett minimalt ekologiskt avtryck.

Våra hus

Arkitekternas fritidshus

Sveriges främsta arkitekter har skapat sina drömmars lantställen för oss. Tio unika formspråk som anpassas efter dina behov. 

När huset är ritat sköter vi bygglov och uppför huset på plats hos dig, bräda för bräda, utan kompromisser. Även om din tomt ligger otillgängligt eller på en ö. Det är arkitektritat och platsanpassat men enklare än någonsin. Och du får alltid ett fast pris för hela projektet.

Läs mer och hitta ditt hus

Våra egna fritidshus

Sommar är vår egen kollektion av fritidshus. Skapade för ett liv nära naturen. Arkitekturen är samtida och finishen hög men prisnivån är lägre än för våra platsbyggda Sommarnöjen.

Vi bygger Sommar inomhus. Vi tar sedan de färdiga modulerna till din tomt, lyfter dem på plats med en kran och sätter ihop dem. Du väljer om du vill göra markarbetena själv eller anlita oss för hela processen.

Läs mer och hitta ditt hus

Attefallshus och små fritidshus

Vår populära kollektion c/o innehåller Sveriges största sortiment av arkitektritade små hus – Attefallshus, mindre fritidshus, gästhus och bastuhus.

Husen må vara små men flexibiliteten är stor. Du kan få ditt lilla hus med den utrustning du önskar och skräddarsy det efter dina önskemål. Huset lyfts på plats helt färdigt så att minsta möjliga åverkan på naturen görs. 

Läs mer och hitta ditt hus

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required