Individuella hus

Vi skapar helt individuella hus för kunder med höga krav på form, funktion och service. Här är vårt uppdrag att förverkliga dina drömmars lantställe, utan kompromisser. 

Vi har lång erfarenhet av att uppföra arkitektritade hus av högsta klass, även långt ute i skärgården. Vår process gör det enklare för dig som beställare. Alla delar i projektet – ritningar, bygglovshandlingar, uppförande och inredning – sköts med en huvudkontakt.

Vi hjälper dig att planera bygget på ett tidigt stadium, så att rätt saker görs i rätt ordning. Det kan handla om tolkning av detaljplaner och lokal praxis. Eller hantera frågor som brunnsborrning, avsaltning eller avlopp. 

Innan vi börjar arbeta ihop hittar vi rätt arkitekt för ditt projekt, utifrån vad du gillar. Ofta ordnar vi tävlingar där vi bjuder in några utvalda arkitektkontor för att presentera hur de skulle ta sig an just ditt projekt. 

När arkitekten är vald driver vi arbetet från idéskisser till bygglov mot fast pris. Vi säkerställer att arkitekten skapar ett hus som är optimalt utifrån dina önskemål, din tomt och din budget.  

Vi ansvarar sedan, som totalentreprenör, för att uppföra huset mot fast, överenskommet, pris. Nyckelfärdigt och inrett om du önskar. Med tydliga avtal, hög kvalitet och garanti.

Våra hus

Arkitekternas fritidshus

Sveriges främsta arkitekter har skapat sina drömmars lantställen för oss. Tio unika formspråk som anpassas efter dina behov. 

När huset är ritat sköter vi bygglov och uppför huset på plats hos dig, bräda för bräda, utan kompromisser. Även om din tomt ligger otillgängligt eller på en ö. Det är arkitektritat och platsanpassat men enklare än någonsin. Och du får alltid ett fast pris för hela projektet.

Läs mer och hitta ditt hus

Våra egna fritidshus

Sommar är vår egen kollektion av fritidshus. Skapade för ett liv nära naturen. Arkitekturen är samtida och finishen hög men prisnivån är lägre än för våra platsbyggda Sommarnöjen.

Vi bygger Sommar inomhus. Vi tar sedan de färdiga modulerna till din tomt, lyfter dem på plats med en kran och sätter ihop dem. Du väljer om du vill göra markarbetena själv eller anlita oss för hela processen.

Läs mer och hitta ditt hus

Attefallshus och små fritidshus

Vår populära kollektion c/o innehåller Sveriges största sortiment av arkitektritade små hus – Attefallshus, mindre fritidshus, gästhus och bastuhus.

Husen må vara små men flexibiliteten är stor. Du kan få ditt lilla hus med den utrustning du önskar och skräddarsy det efter dina önskemål. Huset lyfts på plats helt färdigt så att minsta möjliga åverkan på naturen görs. 

Läs mer och hitta ditt hus

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required