Bellevue

Bellevue är våra mest klassiska sommarnöjen. Skapade ur svensk byggnadstradition av trähusmästaren Anders Landström. Med former som kommer att stå sig i många år.

I Bellevue låter Anders Landström traditionella former möta moderna lösningar. Grosshandlarvillans rymd och Bullerbyns familjekänsla möter en nutida längtan till naturen. Generösa skjutpartier utan spröjs är placerade så att hörnen kan öppnas upp och ge obegränsade utblickar. 

Bellevue har en tydlig skärgårdskaraktär med markerad och vackert glasad veranda på båda planen. Huset lämpar sig därför väl för att placeras mot havet. Inifrån bjuder Bellevue på oväntade utsikter och flera utgångar som löser upp gränsen mellan inne och ute. Samvaro och kökssysslor i samma rum hör sommarhuset till liksom intima burspråk och känslan av riktigt trä. 

Bellevue är ett genuint Anders Landströmhus, det byggs därför med omsorg. Vi använder inga färdiga element och slipper missklädsamma elementskarvar. Huset uppförs i noga utvalt lösvirke och anpassas till tomten. Dörrar, fönsterpartier, köksinredning och förvaring är alla snickeribyggda och bidrar till en kvalitet i högsta klass.

Våra hus

Arkitekternas fritidshus

Sveriges främsta arkitekter har skapat sina drömmars lantställen för oss. Tio unika formspråk som anpassas efter dina behov. 

När huset är ritat sköter vi bygglov och uppför huset på plats hos dig, bräda för bräda, utan kompromisser. Även om din tomt ligger otillgängligt eller på en ö. Det är arkitektritat och platsanpassat men enklare än någonsin. Och du får alltid ett fast pris för hela projektet.

Läs mer och hitta ditt hus

Våra egna fritidshus

Sommar är vår egen kollektion av fritidshus. Skapade för ett liv nära naturen. Arkitekturen är samtida och finishen hög men prisnivån är lägre än för våra platsbyggda Sommarnöjen.

Vi bygger Sommar inomhus. Vi tar sedan de färdiga modulerna till din tomt, lyfter dem på plats med en kran och sätter ihop dem. Du väljer om du vill göra markarbetena själv eller anlita oss för hela processen.

Läs mer och hitta ditt hus

Attefallshus och små fritidshus

Vår populära kollektion c/o innehåller Sveriges största sortiment av arkitektritade små hus – Attefallshus, mindre fritidshus, gästhus och bastuhus.

Husen må vara små men flexibiliteten är stor. Du kan få ditt lilla hus med den utrustning du önskar och skräddarsy det efter dina önskemål. Huset lyfts på plats helt färdigt så att minsta möjliga åverkan på naturen görs. 

Läs mer och hitta ditt hus

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required