Matlagning

Ett väl fungerande kök är resultatet av många små beslut. Genomtänkta lösningar och fina materialval skapar en funktionell miljö som håller i många år.

Våra kök byggs av Lappvattets snickeri i Burträsk, ett snickeri känt för sin långa hantverkstradition. I grundutförande består de av eleganta skåp med släta luckor som smälter in i rummet och öppna hyllplan i massivt trä. Bänkskivorna är gedigna i rostfritt, mörkgrå öländsk kalksten eller ljus Carraramarmor.

Vi använder Mieles vitvaror, eftersom deras livslängd är överlägsen. De integreras och döljs bakom snickeriernas omsorgsfullt tillverkade luckor. Den som önskar kan komplettera basutbudet med en integrerad kaffemaskin, vinkyl eller ångugn.

Våra hus

Arkitekternas fritidshus

Sveriges främsta arkitekter har skapat sina drömmars lantställen för oss. Tio unika formspråk som anpassas efter dina behov. 

När huset är ritat sköter vi bygglov och uppför huset på plats hos dig, bräda för bräda, utan kompromisser. Även om din tomt ligger otillgängligt eller på en ö. Det är arkitektritat och platsanpassat men enklare än någonsin. Och du får alltid ett fast pris för hela projektet.

Läs mer och hitta ditt hus

Våra egna fritidshus

Sommar är vår egen kollektion av fritidshus. Skapade för ett liv nära naturen. Arkitekturen är samtida och finishen hög men prisnivån är lägre än för våra platsbyggda Sommarnöjen.

Vi bygger Sommar inomhus. Vi tar sedan de färdiga modulerna till din tomt, lyfter dem på plats med en kran och sätter ihop dem. Du väljer om du vill göra markarbetena själv eller anlita oss för hela processen.

Läs mer och hitta ditt hus

Attefallshus och små fritidshus

Vår populära kollektion c/o innehåller Sveriges största sortiment av arkitektritade små hus – Attefallshus, mindre fritidshus, gästhus och bastuhus.

Husen må vara små men flexibiliteten är stor. Du kan få ditt lilla hus med den utrustning du önskar och skräddarsy det efter dina önskemål. Huset lyfts på plats helt färdigt så att minsta möjliga åverkan på naturen görs. 

Läs mer och hitta ditt hus

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required