Bad och bastu

Badrum och basturum har genomgående klassiska och lågmälda material där porslinet, blandarna och förvaringslösningarna skapar en fin helhet.

Badrummet har kalksten från Öland på golvet och densamma klär väggarna i duschen. De torra väggarna är i matt, vitmålad slätspont. Handfat och wc-stolar är utvalda modeller från Duravit. Blandarna från Hansgrohe håller åtminstone en livstid. Praktiska detaljer som skåp, hyllor, krokar och pappershållare harmoniserar. Precis som den klassiska belysningen Opus i keramik och opalglas.

Våra basturum har lavar, väggar, och tak klädda med ljus asp av hög kvalitet. Detaljerna, som fönsternischer och fönsterbrädor, är i samma träslag, massivt och släthyvlat. Bastun värms upp av ett högklassigt aggregat med ångfunktioner från finska Helo eller ett klassiskt vedeldat aggregat.

Altanerna kan kompletteras med en skön varm utedusch, ett utespa från Jacuzzi, ett komplett utekök eller en grupp loungemöbler. Eller, ska sägas, inget av ovanstående. Bara tystnad och luft.

Våra hus

Arkitekternas fritidshus

Sveriges främsta arkitekter har skapat sina drömmars lantställen för oss. Tio unika formspråk som anpassas efter dina behov. 

När huset är ritat sköter vi bygglov och uppför huset på plats hos dig, bräda för bräda, utan kompromisser. Även om din tomt ligger otillgängligt eller på en ö. Det är arkitektritat och platsanpassat men enklare än någonsin. Och du får alltid ett fast pris för hela projektet.

Läs mer och hitta ditt hus

Våra egna fritidshus

Sommar är vår egen kollektion av fritidshus. Skapade för ett liv nära naturen. Arkitekturen är samtida och finishen hög men prisnivån är lägre än för våra platsbyggda Sommarnöjen.

Vi bygger Sommar inomhus. Vi tar sedan de färdiga modulerna till din tomt, lyfter dem på plats med en kran och sätter ihop dem. Du väljer om du vill göra markarbetena själv eller anlita oss för hela processen.

Läs mer och hitta ditt hus

Attefallshus och små fritidshus

Vår populära kollektion c/o innehåller Sveriges största sortiment av arkitektritade små hus – Attefallshus, mindre fritidshus, gästhus och bastuhus.

Husen må vara små men flexibiliteten är stor. Du kan få ditt lilla hus med den utrustning du önskar och skräddarsy det efter dina önskemål. Huset lyfts på plats helt färdigt så att minsta möjliga åverkan på naturen görs. 

Läs mer och hitta ditt hus

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required