När skriver man avtal?

Vi hjälper dig med att finna ett hus som passar dina önskemål och tar fram en komplett offert. Väljer du någon av våra arkitektkollektioner inkluderar offerten att arkitekten som skapat kollektionen anpassar huset till dina önskemål och en nyckelfärdig leverans.

När du accepterar offerten tecknar vi ett villkorat entreprenadavtal. Då tar vi fram bygglovshandlingarna och följer upp kontakterna med kommunen.

När du har fått ett startbesked från kommunen påbörjar vi processen med att uppföra ditt hus. Skulle du inte få bygglovsansökan godkänd hävs köpet utan kostnad.

Väljer du ett individuellt hus kan avtalet om uppförande föregås av ett separat skissavtal. Då tar vald arkitekt fram idéskisser som sedan ligger till grund för ett entreprenadavtal.

Våra hus

Arkitekternas fritidshus

Sveriges främsta arkitekter har skapat sina drömmars lantställen för oss. Tio unika formspråk som anpassas efter dina behov. 

När huset är ritat sköter vi bygglov och uppför huset på plats hos dig, bräda för bräda, utan kompromisser. Även om din tomt ligger otillgängligt eller på en ö. Det är arkitektritat och platsanpassat men enklare än någonsin. Och du får alltid ett fast pris för hela projektet.

Läs mer och hitta ditt hus

Våra egna fritidshus

Sommar är vår egen kollektion av fritidshus. Skapade för ett liv nära naturen. Arkitekturen är samtida och finishen hög men prisnivån är lägre än för våra platsbyggda Sommarnöjen.

Vi bygger Sommar inomhus. Vi tar sedan de färdiga modulerna till din tomt, lyfter dem på plats med en kran och sätter ihop dem. Du väljer om du vill göra markarbetena själv eller anlita oss för hela processen.

Läs mer och hitta ditt hus

Attefallshus och små fritidshus

Vår populära kollektion c/o innehåller Sveriges största sortiment av arkitektritade små hus – Attefallshus, mindre fritidshus, gästhus och bastuhus.

Husen må vara små men flexibiliteten är stor. Du kan få ditt lilla hus med den utrustning du önskar och skräddarsy det efter dina önskemål. Huset lyfts på plats helt färdigt så att minsta möjliga åverkan på naturen görs. 

Läs mer och hitta ditt hus

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required