Arkitekternas fritidshus

Vi bad Sveriges främsta arkitekter att ta fram sina drömmars lantställe för oss. Resultatet är tio kollektioner med vackra sommarhus. Var och en med sitt unika formspråk.

Arkitekternas sommarhus byggs på traditionellt vis i lösvirke av hög kvalitet. Det kräver erfarna hantverkare men ger överlägsen flexibilitet. Det gör också att vi kan uppföra husen på de mest otillgängliga tomter, ensliga kuster och öar. Med totalentreprenad, fast pris och en enda kontaktperson.

Alla våra arkitektkollektioner ger möjlighet till rejäla huvudbyggnader med plats för den stora familjen. Kompletta gästhus för släkt och vänner. Liksom skräddarsydda bastuhus och sjöbodar av högsta klass.

Du väljer den kollektion som passar din smak och byggplats. Oavsett ditt val, skapar vi sedan en helt anpassad lösning för dig. Storleken bestämmer du själv, planlösningen skapas för just ditt hus. Varje hus anpassas av arkitekten efter byggplatsens topografi, väderstreck och utsikt och dina speciella önskemål. 

Vi tar även fram helt individuella arkitektritade hus – men på ett nytt sätt där du får ett samlat grepp om form och funktion, ekonomi och genomförande.  

När huset är ritat sköter vi hela processen med tillstånd och lov. Sedan uppförs huset på plats hos dig, bräda för bräda, utan kompromisser. Även om din tomt ligger otillgängligt eller på en ö. 

Det är arkitektritat men enklare än någonsin. Ett platsbyggt sommarhus från Sommarnöjen är en investering som ökar värdet på ditt lantställe. Ett värde som varar till nästa generation.

KOLLEKTIONER

Visa fler

Fråga oss

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?

* indicates required