Sommarnöjen skapar tidlösa hus med skandinavisk arkitektur och naturliga material. Med en enda kontakt, fast pris och garanti.

Inredning och utrustning

Våra arkitekter och inredare har lagt ner mycket tanke på de invändiga kvaliteterna i Kollektion c/o. Enkelhet är vårt ledord. De funktioner och detaljer som vi adderar är genomtänkta och noga utvalda.

Grunden för en vacker interiör är kvaliteten på golv, innerväggar, innertak och fönsterpartier. Med hjälp av massiva naturmaterial och snickeribygd inredning skapar vi de miljöer som vi tycker om – lätta och rena ytor som ger våra hus ett lugnt intryck. 

Träytorna i snickerierna är vitoljade för att bilda en helhet tillsammans med resten av inredningen. Önskar du kan du istället få helt släta väggar eller fönster och snickerier i andra kulörer. Eftersom varje hus tillverkas på beställning kan du välja färger och detaljer efter egen smak och sätta din egen prägel på ditt nya hus.

Sovloft går att få till alla våra hus. Loftets höjd och utformning anpassas till det tak du väljer – sadeltak, pulpettak eller plant tak – och de funktioner som du önskar under loftet. 

Våra snickeribyggda dubbelsängar och våningssängar integreras helt i inredningen och gör att varje kvadratmeter i huset nyttjas effektivt. Du beställer dem i kombination med klädförvaring och läslampor.

Inbyggda sängar

Kommod och spegelskåp i massivt trä från vårt eget snickeri. Detaljer som krokar, pappershållare och hyllor i matt krom.

Detaljer i badrum

Tack vare vårt eget snickeri finns obegränsade möjligheter till skräddarsydd förvaring i ditt hus. Våra större kök rymmer i sig mycket förvaring och de går att komplettera med garderober och särskild klädförvaring vid sängen.

Förvaring

Husen utrustas med snickeribyggda skjutdörrar som sparar plats.

Skjutdörrar

Husen levereras med diskreta radiatorer med inbyggd termostat. För bästa värmeekonomi rekommenderar vi en luft-luftvärmepump som komplement. För ett fulländat hus monterar vi golvvärme, vattenburen golvvärme är ett alternativ.

Uppvärmning

Som standard ingår vacker utebelysning och all invändig el med stilrena beslag och uttag för belysning. Badrummen har noga utvald tak- och väggbelysning. Dessutom kan du välja fasta armaturer i övriga utrymmen och komplettera med fina pendlar.

Belysning

Träytorna i fönster och inredningssnickerier är vitpigmenterade för att bilda en helhet tillsammans med resten av inredningen.

Fönster

Våra golv består av massiva hela tiljor i vitvaxad furu eller ek.

Golv

Väggarna och tak byggs i massiv slätspont, täckmålad i en enhetligt matt vit nyans. Önskar du kan du även få helt slätamålade väggar.

Panel

Våra höga modeller har också en loftvåning. Loftets höjd och utformning anpassas till det tak du väljer och de funktioner du önskar under loftet. Om du önskar kan loftet utformas med barnsäker spaljé och skjutbar stege i massivt trä.

Loft

Vi har utformat ett helt nytt kök just för c/o-kollektionerna med rena ytor i vackra naturmaterial. Köken har en hel stomme i massiv vitpigmentad furu samt målade träluckor. Helintegrerade och dolda vitvaror, bänkskivor och hyllplan i vitpigmenterad furu.

Kökssnickeri

Köken finns i fyra storlekar och även de minsta fungerar väl för det lilla hushållet. De större köken kan utrustas med hel kylfrys, inbyggnadsugn diskmaskin och tvättmaskin med torktumlare.

Kök 

Våra badrum har som standard golv och duschväggar i vackert matt klinker med hög finish. Tillsammans med övriga väggar i vitmålad slätspont ger det rummet lugn och harmoni.

Material i badrum

I badrummet finner du alla funktioner du behöver, samtliga från tillverkare som uppfyller våra krav på god form och lång hållbarhet. Blandare, dusch och vägghängd toalett med inbyggd cistern från Grohe. Elegant tvättställ från Duravit.

Inredning i badrum