Sommarnöjen skapar tidlösa hus med skandinavisk arkitektur och naturliga material. Med en enda kontakt, fast pris och garanti.

Standardutrustning

c/o Arja är skapade för att fungera perfekt för avkoppling, umgänge och övernattning.

I en c/o Arja finner du genomgående naturmaterial. Konstruktionen är väl dimensionerad med virke i högsta kvalitet och god isolering.

Den breda liggande och finsågade ytterpanelen är behandlad med naturlig järnvitriol i kollektionen Original och matt slamfärg i Modern. Takens ytskikt består av stryktålig matt skiffergranulat. De stora fönstren är väl isolerade och entrédörrar i glas och öppningsbara ventilationsfönster ingår i alla modeller.

Interiörerna är genomtänkta och välbyggda. Kollektionen Original har golv i gråoljad furutilja, väggar i grålaserad slätspont och kärnfuru i sauna- och relaxrum. Modern har vitoljad ektilja, vitbehandlad slätspont på väggarna, asp i saunan och vackra mattgrå väggar i hygienutrymmena.

Den fasta inredningen - som saunalavar, sängar, förvaringsmöbler och sittbänkar – kommer från vårt eget snickeri och är utformat speciellt för c/o Arja. Alla ingående produkter är noga utvalda – saunaugnarna från finska Harvia, blandarna från tyska Hansgrohe och sanitetsporslinet från schweiziska Laufen.

De små detaljerna är valda med omsorg och bidrar till känslan av kvalitet. Stilrena vägguttag och strömbrytare från Jung, matta gjutgärnsradiatorer från LVI och diskreta armaturer för tak-, vägg-, säng- och utebelysning. Matta handdukskrokar och hyllor som sitter där de ska.

När du beställer en c/o Arja får du tid att njuta och kan vara säker på att allt redan är på plats när huset kommer till dig.