Sommarnöjen skapar tidlösa hus med skandinavisk arkitektur och naturliga material. Med en enda kontakt, fast pris och garanti.

Personliga tillval

c/o Arja gör det möjligt för dig att enkelt skapa ett hus som skiljer sig från mängden. Välj från ett spännande utbud av fina tillval. Allt färdigmonterat och klart när huset anländer.

En pergola är inte ett hus men väl ett rum. Här sitter man mellan baden och njuter av naturen. Kanhända unnar man sig en öl. Ett förträffligt komplement till saunan och de andra husen, där spaljén skapar avskiljdhet och värmen atmosfär. Pergolan finns till hus i både 7,5 och 15 kvm samt i två utföranden.

  • Modern Pergola har ett omslutande halvöppet spaljétak som liksom väggarna är målade med samma matta slamfärg som husen. Här tillbringar ni kvällarna i uteblysningens milda sken, värmd av den inbyggda infravärmen.
  • Original Pergola består av en altan och massiva naturligt grånande spaljéväggar. Sittbänken ger plats att njuta av värmen från den öppna eldstaden.

  Vid placering lägre än huvudbyggnaden eller omgivande natur kan taket bli en detalj som höjer upplevelsen av huset. Vi har exklusiva tak som tillval i två utföranden:

  • Levande sedumtak (grästak) går att beställa till alla modeller och den gröna växtligheten blir effektfull särskilt till hus med fasader i matt slamfärg.
  • Faltak (trätak) i vackert massiv kärnfuru finns som tillval till alla modeller och ger hus behandlade med järnvitriol en lugn och enhetlig exteriör helt i grånande trä.

  Genom att välja till detaljer efter egen smak ger du ditt hus en personlig prägel:

  • Alla hus har svensktillverkade fönster och glasdörrar med karmar i massivt trä. Som tillval finns underhållsfria fönster- och dörrpartier med extra smala karmar i aluminium från danska Velfac.
  • Alla hus släpper in luft genom generösa glasdörrar och ventilationsfönster. Som tillval kan även de stora panoramafönstren på 150 x 150 cm fås öppningsbara.
  • Alla hus har entrédörrar med generösa helglas. För den som önskar en mer diskret entré går det att beställa täckta dörrar, färganpassade utvändigt och invändigt.
  • Den som vill ha både bekvämligheten från Modern Collection och vedeldad saunaugn eller kamin från Original Collection kan få kombinationen som tillval.
  • Interiör i natursten gör husen med sauna, badrum eller relaxrum till något utöver det vanliga. Alla modeller med golv i trätrall och väggar i panel kan fås med hel inredning i grå Öländsk kalksten. Tidlöst, vackert och lättskött.
  • Alla modeller med vatten kan fås med utedusch med varmt och kallt vatten. Ovärderligt varma dagar.