Sommarnöjen skapar tidlösa hus med skandinavisk arkitektur och naturliga material. Med en enda kontakt, fast pris och garanti.

Jonas Wagell

Arkitekten och formgivaren Jonas Wagell är utbildad inom arkitektur, produktdesign, grafisk design och kommunikation på institutioner som 
Konstfack, Beckmans, Berghs and Parsons School of Design.

Jonas Wagell utsågs 2008 till en av världens 50 hetaste unga arkitekter av brittiska designtidskriften Wallpaper. Året efter grundade han designvarumärket Hello Industry som fick utmärkelsen Best of Stockholm Design Week. 

Jonas möbler, armaturer och accessoarer för Normann Copenhagen, Mitab och Design House Stockholm har blivit uppmärksammade. Därutöver har han arbetet med allt från inredningar för IKEA till Design Bar & VIP Lounge för Möbelmässan i Stockholm.

Jonas prefab-koncept MiniHouse tilldelades Innovation Award av Svenska Handelskammaren i London och vann 100% Futures Competition på mässan 100% Design i London. 2011 började Jonas samarbeta med Sommarnöjen och skapade ett långsträckt bastuhus för en beställare i Stockholms skärgård. Sedan dess har Jonas ritat ett flertal skräddarsydda sommarhus, gästhus och bastuhus för Sommarnöjens kunder.