Sommarnöjen skapar tidlösa hus med skandinavisk arkitektur och naturliga material. Med en enda kontakt, fast pris och garanti.

Attefallshus

Det är bara du som bestämmer hur ditt bygglovsfria Attefallshus med 25 kvadratmeter ska se ut och användas. Men vi gör det väldigt enkelt för dig.

Från det att regeringen lade fram första utkastet till förslag om Attefallshus arbetade vi intensivt med att skapa de perfekta husen på 25 kvadratmeter. Därför lyssnade vi på hundratals människor som berättade om vad de ville få ut av sina hus.

En vill ha ett Attefallshus på lantstället för att husera gäster, en annan söker ett komplett litet sommarhus med alla bekvämligheter. Någon vill ha ett lyxigt hus för bastu, bad, dusch och rekreation, eller kanske behöver ett funktionellt kontor. En tredje söker ett separat hus för den vuxna dottern. Ytterligare vill hyra ut och höja värdet på sin fastighet. 

Glömde vi någon? Kanske hon som vill ha en plats för alla trädgårdsredskap. Och han som längtar efter en studio för yoga och träning.

Oavsett vem du är vågar vi påstå att det finns en c/o 25 för dig. Ett nyckelfärdigt c/o 25 kostar från 349.000 kr. Utföranden med kök och komplett badrum kostar från 403.900 kronor. 

Vill du ha mer fakta?

Läs om Kollektion c/o och vad som gör husen speciella.

Vill du skapa ditt eget Attefallshus?

Här kan du bygga ditt eget c/o 25 genom att välja exteriör, interiör och tillval efter din smak. 

Hur går processen till?

Här kan du följa processen från beställning till leverans.