Sommarnöjen skapar tidlösa hus med skandinavisk arkitektur och naturliga material. Med en enda kontakt, fast pris och garanti.

Attefallshus och friggebodar

Kollektion c/o är Sveriges största kollektion av Attefallshus, små fritidshus och friggebodar. Husen lyfts på plats på din tomt helt färdiga så att minsta möjliga åverkan på naturen görs. Dina valmöjligheter när det gäller arkitektur och inredning är i princip oändliga och priset överraskar. Här kan du skapa ditt eget hus redan nu.

Läs mer

Det sägs ibland att storleken inte har någon betydelse. Det är fel. Ett litet hus kan nämligen ge dig stora möjligheter.

En komplett bostad med sängar, kök och bad. En funktionell tonårsvilla eller ett gästhus på landet. Ett ostört privatkontor eller en fridfull ateljé.

Sommarnöjens Kollektion c/o består av fullt isolerade året runt-hus byggda i naturliga och hållbara material.  Alla har tidlösa former som passar i anslutning till ett större hus. Alla smälter in i de mest känsliga miljöer. Alla ökar värdet på din fastighet.

Vi har gjort det svårt för oss men enkelt för dig

Ditt nya hus i Kollektion c/o kommer till dig nyckelfärdigt så att minsta möjliga åverkan på tomten görs.  Detta kan ibland behöva påpekas. Ofta tror människor att det innebär något annat. Som att endast materialet levereras. Eller att huset anländer i moduler som ska fogas ihop. Men husen kommer fullt inredda och utrustade. Inget ska till.

När du har beställt och vi har byggt ditt hus precis som du vill ha det levererar vi det färdigt till den plats du valt. Vi tar ansvar för kvaliteten genom hela leveransen, ned till minsta handdukskrok. Ett komplett hem lyfts på plats, där du kan flytta in inom en timme.

Till fast nyckelfärdigt pris och garanti. Med en enda kontaktperson som sköter allt.

Det behövs många människor för att bygga ett hus men du behöver inte prata med någon

Vi tillverkar varje hus färdigt inomhus i vår fabrik, enligt önskemål från vår beställare. Det kan låta lite oromantiskt. Men det är optimalt.  

Här finns inget regn eller väta, allt är kontrollerat. Vi kan bygga husen under perfekta förutsättningar. Alla hantverkare i teamet har full översyn över processen och samverkar. Rätt kompetens finns på rätt plats och i rätt tid. Och kvalitetskontrollen är minutiös.

Eftersom ditt hus blir precis som du vill ha det redan på fabriken levereras det i en enda volym. En enda transport av ett komplett hem färdigt för inflyttning. Allt det här innebär att vi sparar tid och pengar. För dig. För oss. Och minskar påverkan på miljö och natur.

Små hus med storartad konstruktion

Husen i Kollektion c/o är konstruerade med omsorg och precision, precis som Sommarnöjens sortiment av arkitektritade och platsbyggda hus. Skillnaden är skalan och priset.

Varje hus bärs upp av en massiv träkonstruktion som är stålförstärkt runt om. Fördelen är att du får en riktigt styv byggnad. Det gör också att badrummen i våra hus kommer färdiginredda med klinker och natursten, något som inte är möjligt i traditionella träkonstruktioner.  En annan fördel är att ditt hus kan flyttas igen, vilket gör att du enkelt kan ta med dig det om du flyttar i framtiden.

Detaljer som isolering i ekologisk fiber av återvunnet glas istället för konventionell mineralull, botten i förzinkad stålplåt som skyddar mot fukt och skadedjur istället för träskiva samt undergolv i vattenbeständig board istället för vanlig golvspånskiva kan låta som teknikaliteter. Men de visar att vi har tänkt igenom varje detalj för att göra c/o lite bättre, lite mer hållbara och lite mer miljövänliga hus än du finner någon annanstans.

Riktig arkitektur på 15, 25 och 35 kvadrat

Husen i Kollektion c/o finns i tre grundstorlekar. Och de är just hus. Kompletta hus. För oss innebär det mycket mer än bara en yta på 15, 25 eller 35 kvadratmeter.

Varje hus planeras för hur du ska använda det redan från början. Inredning, helkaklat badrum, fullt utrustat kök och sovplatser är inget som monteras in i efterhand, utan integreras med huset. All utrustning du väljer finns monterad och klar från början.

Arkitekturen är skapad för just den storlek du väljer. Det är ingen friggebod som gjorts större, heller inte en villa som krympts.  Detta är hus som till sina proportioner är skapat för att vara harmoniskt i just sin storlek. Det är viktigt. Vi tycker i alla fall det.

Frihet att skapa ditt eget hus

Varje hus i Kollektion c/o har i grunden rena former och väl avvägda linjer. Den personliga prägeln sätter du själv genom de många tillval vi erbjuder.

Flexibiliteten är resultatet av tio månaders utvecklingsarbete där arkitekter, konstruktörer, inredare, beteendevetare och flera kunder har tänkt nytt från grunden. Basen är en intelligent plattform som ger dig nästan obegränsad valfrihet till en rimlig kostnad.

Varje modell – c/o 15, c/o 25 och c/o 35 kan fås i över fyra miljarder olika utföranden. Men vi kan lova att vi gör det lätt och tryggt för dig att välja. Tillsammans med dig tittar vi på vad som passar huvudbyggnaden, omgivningarna och dina behov bäst och tar fram en klok lösning.

Här kan du skapa ditt hus

Bygg ditt eget hus genom att välja storlek, exteriör, interiör och tillval efter din smak.