Sommarnöjen skapar tidlösa hus med skandinavisk arkitektur och naturliga material. Med en enda kontakt, fast pris och garanti.

Värdshus

På sommaren ska vi göra allt som vi inte hinner med under året. Koppla av, vara med familjen och umgås med vänner. Våra värdshus är skapade för att underlätta och bjuda in till socialt umgänge - och ändå ge lugn och avskildhet.

Värdshus är ett sommarhuskoncept utvecklat i samarbete med Waldemarsson Berglund Arkitekter. Grundidén är att man utifrån behov och plats sammanfogar mindre byggnader till en eller flera större. 

Vi kallar byggstenarna för stugor. Varje stuga har sin egen funktion som tex sovstuga och storstuga. Stugorna kan kombineras på hur många sätt som helst.

Storstugan blir en naturlig samlingsplats där vi äter och umgås. Vill man vara mer privat kan man dra sig undan till sin Sovstuga samtidigt som några kanske sitter vid brasan i Lillstugan. Varje stuga har sin egen utgång till naturen, du kan komma och gå som du vill utan att springa på andra.

Som komplementbyggnad passar ett hus med kanske Sovstuga och Tvättstuga. Perfekt för den gästande familjen eller svärföräldrarna.